aliiyavuzz13
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam 3 dakika ayırıp biostan ya da masaüstü uygulamalarından ayar yapıp rahatlıkla çözülebilecek bir durum.Techpowerup incelemesinde fanların boştayken bile gürültülü çalıştığı yazılmış bilginiz olsun.
Şahsen nzxt ürünlerinin aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bir Lian Li yada Phanteks kalitesinde değil bence.
Hayırlı olsun hocam bence hiç takılmayın. Sonuçta nankör bi piyasa, her Firavun'un bi Musa'sı vardır. :dresmen aynı fiyataayakkabı beklerken kutudan biber çıkan çocuk gibi hissediyorum. kazıklandık ahshahshahshahshahshahs
Otomatik mi geliyor hocam Ziraarle alıncaZiraat ile alırsanız 250₺ bonus
Nays ile 150₺ bonus
Paraf ile 200₺
2.800 çok çok iyi olmuş. Rica ederim güzel günlerde kullanın, kullandıkça beni hatırlarsınız artıkFaydalandım konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Garanti ile aldım 200 bonus verdi, 600 de benim bonusum vardı 2800e geldi. Akvaryum kasadan sıkıldım TUF GT502'ye güle güle diyip, hazır bu kasanın da fiyatı iyiyken geçmek mantıklı oldu bence.
hocam doğru diyorsun. tek artısı benim kasa rgb (ışıklı mışıklı) :dHocam 3 dakika ayırıp biostan ya da masaüstü uygulamalarından ayar yapıp rahatlıkla çözülebilecek bir durum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam bence hiç takılmayın. Sonuçta nankör bi piyasa, her Firavun'un bi Musa'sı vardır. :d
Hocam Fansız model bu sanırım zaten gürültü yapamazTechpowerup incelemesinde fanların boştayken bile gürültülü çalıştığı yazılmış bilginiz olsun.
Şahsen nzxt ürünlerinin aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bir Lian Li yada Phanteks kalitesinde değil bence.