❌İndirim Bitti! Konu silinebilir. site sahte

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
68

oto-lastik.com site ismi.

Kelepir fiyata lastik satıyor.

Sitenin güvenilirliğinden emin değilim.
Teyit etmeden kesinlikle almayın.
Yada anlayan var ise bizi konu başlığı altında bizi uyarır ise sevinirim.

41057.webp

Güzelmiş de site güvenilir mi

fiyat dolayısı ile bana pem güvenilir gelmedi. normal değil fiyat çok düşük

Lastiğin tanesi neredeyse o fiyat şaka mı

Tanesi bu para hocam vermezler 4 unu bu paraya

Ekran görüntüsü 2026-05-06 190737.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-06 190923.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

site asla güvenli değil 10 nisanda domain adı alınmış ve bundan önce birçok yabancı-türk siteleri için kullanılmış. Şuanda da karayipler üzerinden kayıt ettirilmiş site. Uzun lafın kasası sahte yorumlar ve marka adı oluşturularak dolandırıcı site yapılmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MERSİS numarası olarak da gümüşhanede bir firmanın adını ve sicil numaralarını kullanıyorlar, sırf dolandırılsın millet diye aynı isimde site açıp kurgulamışlar. Gerçekten artık dikkatli olmak gerekiyor.

kaliteli site yalnız

İndirim paylaşırken daha dikkatli olalım lütfen, dolandırıcıymış site. Sana güvenip alan kişiler varsa ne olacak şimdi? Uğraş dur ödeme itirazıyla, savcılıkla vesaire . Kalbini kırmak için söylemiyorum bu arada; sadece forumdaki bir arkadaş olarak, tavsiye olarak söylüyorum.

geçen sene 12bine aldım ben 4 lastik

kaliteli site yalnız
Dolandırıcılar aştı artık kendini zincir marketlerin sahtelerini yapıp reklam veriyorlar artık. Bide ekstra bunlar var kaliteli güzel görünen siteler yapıyorlar verileri başka siteden çekiyorlar. Yorumları bile diğer sitelerden çekip orijinal gibi gösteriyorlar. Daha önce başka bi seferde de teknoloji firması vardı mediamarkttan çekmişti yorumları iyice araştırmak gerekiyor.
İndirim paylaşırken daha dikkatli olalım lütfen, dolandırıcıymış site. Sana güvenip alan kişiler varsa ne olacak şimdi? Uğraş dur ödeme itirazıyla, savcılıkla. Kalbini kırmak için söylemiyorum bu arada; sadece forumdaki bir arkadaş olarak, tavsiye olarak söylüyorum.
Umarım alan yoktur zaten site sadece eft kabul ediyormuş. Birisinin çalıntı hesabıyla yapıyorlar o işleri de daha önce akrabam yaşadı ayarca uğraştı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri