Honor 600 Ve 600 Pro Satışa Çıktı!

Honor 600 lansmana özel 29.999₺
Honor 600 Pro ise 56.999₺'den satışa çıktı.

konusu açıldı ,

Bu sefer olmamış.

Bundan birkaç hafta önce 52K'ya Magic 7 Pro satılıyordu. Hatta kendim de 50 bin seviyesinden almıştım. O cihaz tasarım hem tasarım anlamında hem de premium algı anlamında fiyatına göre iyi özellikler sunuyordu. Şimdi stoktan Magic 7 Pro'yu çekip 57K'ya Honor 600 Pro sunmaları bence hiç mantıklı değil.

Fiyat zamanla düşecektir fakat yine de olmamış bu cihaz çünkü en başta "özgünlük" olayını yitirmiş bu marka. Yani kendine has ve herkese hitap edecek bir tasarım dili belirleyip ondan devam etmek varken gidip Apple benzeri tasarımlar kullanmak mantıklı değil. Eğer ben Android'in Apple'ıyım gibi bir düstur belirlendiyse de en azından Magic 7 Pro gibi güncel sayılabilecek amiral gemi modelinin güncelleme periyotlarını kısma, hataları bugları daha hızlı düzelt, şebeke göstergesi kısmında olmayan çekim güçlerini gösterme, resmi app'ler içerisinde reklam gösterme.

Yani global bir marka olma hedefi taşıyorsun, Huawei'den ayrılmışsın ve güzel hamleler ile güzel cihazları iyi fiyatlara kullanıcılara sunmuşsun. Tam markan oturacakken bambaşka bir yöne kayıyorsun ey Honor. Olmamış.

konusu açıldı ,

Sen fiyat düzenlemeden önce açtım hocam.
Seninki elestiriydi başta.

Geri