BirForumcuKişi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
- Konu Sahibi Konu Sahibi
40 yılın başı ucuza bi halt aldık oda iade haaa....
40 yılın başı ucuza bi halt aldık oda iade haaa....
kısaca durum şu temu sıkıntı yok görnderilcek diytor bi ka çarakdaş firmayı aramıs iptal ederiz dediklerini iptal ediyolar bilmiyorum kısaca laderin üstünde kader vardırYazıları okumaya üşendim ne oldu şimdi iptalmi yiyoruz ?![]()
Gelmez bunlar. Siparişler gönderildi diyor da kargo bilgisi kısmında kargo takip kodu yok. Normalde kargo şirketinin amblemi felan olması lazım. Satıcı iptal yerine gönderdik buttonuna tıklamış büyük ihtimal.kısaca durum şu temu sıkıntı yok görnderilcek diytor bi ka çarakdaş firmayı aramıs iptal ederiz dediklerini iptal ediyolar bilmiyorum kısaca laderin üstünde kader vardır
yerleden baska ürün almöıstım böyle sonrada gönderildi olarak yazıyor ssonradan göndermişlerdi tabi bu kadar ucuz değild ama genede ümitliyim benGelmez bunlar. Siparişler gönderildi diyor da kargo bilgisi kısmında kargo takip kodu yok. Normalde kargo şirketinin amblemi felan olması lazım. Satıcı iptal yerine gönderdik buttonuna tıklamış büyük ihtimal.
Eski ürün bolluğu var mı? Saçma sapan şeyleri getirse de alsak ya. Elektronik parça da baya getirmesi lazım fena satar. İpadin ekranıyla monitör yapma videosu gördüm bi tane kart alıyor 800 lira. 2.5K ekranı oluyor adamın hdmi girişli mis gibi. Monitör menüsü bile var karttaOlm şu konuyu nereden açtınız ya, girdim temu'ya saçma sapan şeylere bakıyorum şimdi bağımlılık oldu dfgdf.
inş gelir ya ürüne çok bağlandım dsfıugıouadsfh9psu8Kral ile biraz hoş sohbet ettik![]()
Malesef aradığımız şeyi bulamadığımız için bende bu gereksiz şeylere bakarken buldum kendimi, eskisi gibi istediğim şeyi aratınca çıkmıyor malesef. 1$ lık yedek parça alamıyoruz 50-60 dolarlık şeyler çöpe gidiyor saolsunlar, ortamlarda yerli üretim dersin.Eski ürün bolluğu var mı? Saçma sapan şeyleri getirse de alsak ya. Elektronik parça da baya getirmesi lazım fena satar. İpadin ekranıyla monitör yapma videosu gördüm bi tane kart alıyor 800 lira. 2.5K ekranı oluyor adamın hdmi girişli mis gibi. Monitör menüsü bile var kartta
bir şey almana gerek yok. Zaten Mh. selam versen %25 indirim veriyor. Bir gün bir ürün alacak olduğun zaman müşteri hizmetlerine kuponumun süresi dolmuş yaz direk kuponu aktive ediyor.eğer ipatl olursa %20 kupon ve 65 kredi ile ne alınır![]()
Bizimki saatlerdir ilerlemedi. Burada birkaç saat sürmüş. Maalesef benzemiyoryerleden baska ürün almöıstım böyle sonrada gönderildi olarak yazıyor ssonradan göndermişlerdi tabi bu kadar ucuz değild ama genede ümitliyim ben