❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

kısaca durum şu temu sıkıntı yok görnderilcek diytor bi ka çarakdaş firmayı aramıs iptal ederiz dediklerini iptal ediyolar bilmiyorum kısaca laderin üstünde kader vardır
Gelmez bunlar. Siparişler gönderildi diyor da kargo bilgisi kısmında kargo takip kodu yok. Normalde kargo şirketinin amblemi felan olması lazım. Satıcı iptal yerine gönderdik buttonuna tıklamış büyük ihtimal.

Gelmez bunlar. Siparişler gönderildi diyor da kargo bilgisi kısmında kargo takip kodu yok. Normalde kargo şirketinin amblemi felan olması lazım. Satıcı iptal yerine gönderdik buttonuna tıklamış büyük ihtimal.
yerleden baska ürün almöıstım böyle sonrada gönderildi olarak yazıyor ssonradan göndermişlerdi tabi bu kadar ucuz değild ama genede ümitliyim ben

Ekler

• bodrum temu.webp
    bodrum temu.webp
    41.2 KB · Hit: 103
Olm şu konuyu nereden açtınız ya, girdim temu'ya saçma sapan şeylere bakıyorum şimdi bağımlılık oldu dfgdf.
Eski ürün bolluğu var mı? Saçma sapan şeyleri getirse de alsak ya. Elektronik parça da baya getirmesi lazım fena satar. İpadin ekranıyla monitör yapma videosu gördüm bi tane kart alıyor 800 lira. 2.5K ekranı oluyor adamın hdmi girişli mis gibi. Monitör menüsü bile var kartta

her şey yarın belli olacak siparişleri terk etmeyin

Kral ile biraz hoş sohbet ettik😂😂

Ekler

• Screenshot_2026-05-06-20-30-07-243_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2026-05-06-20-30-07-243_com.einnovation.temu.webp
    113 KB · Hit: 140
  • Screenshot_2026-05-06-20-29-54-922_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2026-05-06-20-29-54-922_com.einnovation.temu.webp
    151.1 KB · Hit: 139
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Eski ürün bolluğu var mı? Saçma sapan şeyleri getirse de alsak ya. Elektronik parça da baya getirmesi lazım fena satar. İpadin ekranıyla monitör yapma videosu gördüm bi tane kart alıyor 800 lira. 2.5K ekranı oluyor adamın hdmi girişli mis gibi. Monitör menüsü bile var kartta
Malesef aradığımız şeyi bulamadığımız için bende bu gereksiz şeylere bakarken buldum kendimi, eskisi gibi istediğim şeyi aratınca çıkmıyor malesef. 1$ lık yedek parça alamıyoruz 50-60 dolarlık şeyler çöpe gidiyor saolsunlar, ortamlarda yerli üretim dersin.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
eğer ipatl olursa %20 kupon ve 65 kredi ile ne alınır :)

eğer ipatl olursa %20 kupon ve 65 kredi ile ne alınır :)
bir şey almana gerek yok. Zaten Mh. selam versen %25 indirim veriyor. Bir gün bir ürün alacak olduğun zaman müşteri hizmetlerine kuponumun süresi dolmuş yaz direk kuponu aktive ediyor.

Geri