🔥İndirim Koorui 27” 4K 160HZ / FHD 320 HZ IPS Monitör 🔥 13.791₺

LG panel olması 0.2ms olması farkı sebebiyle fazeon derim. Az bir fiyat farkı var.

FAZEON X27F330UDP 27" NANO IPS 165Hz 0.2ms 4K UHD 330Hz FHD Dual Mode PIVOT RGB GAMING MONITOR
Hocam bu mönitörü almayı düşünüyorum. internette hiçbir incelemesini bulamadım. alınır mı? Kullanıyorsan önerir misin? Kaynak bulamadım internette yardımcı olabilecek var mı

Hocam bu mönitörü almayı düşünüyorum. internette hiçbir incelemesini bulamadım. alınır mı? Kullanıyorsan önerir misin? Kaynak bulamadım internette yardımcı olabilecek var mı
abdullah abi markaya yazmıştı video yapar inş ama biraz zaman alır o lg panel diyor özellikleri çok iddialı bence alınır daha yeni bir model muhtemelen

abdullah abi markaya yazmıştı video yapar inş ama biraz zaman alır o lg panel diyor özellikleri çok iddialı bence alınır daha yeni bir model muhtemelen
anladım. şuan çok alasım var bi tık. Ana monitörüm kırıldı, 1 yıldan fazladır TN panel kullanıyorum, afedersiniz boka bulanmış ekran gibi bilirsiniz. Alacağım galiba fazeon zaten iddalı giren bir marka, bir yandan da Yeni pc dizmek için para biriktiriyordum da galiba bu monitöre vereceğim parayı sizinde dediğiniz gibi özellikleri iyi görünüyor

anladım. şuan çok alasım var bi tık. Ana monitörüm kırıldı, 1 yıldan fazladır TN panel kullanıyorum, afedersiniz boka bulanmış ekran gibi bilirsiniz. Alacağım galiba fazeon zaten iddalı giren bir marka, bir yandan da Yeni pc dizmek için para biriktiriyordum da galiba bu monitöre vereceğim parayı sizinde dediğiniz gibi özellikleri iyi görünüyor
2. monitörüm tn acısını hissettim main monitör tn olsa kafayı yerdim herhalde bence alınır videosu da çıkarsa izleyip mutlu olursun ürün iyi duruyor çünkü diğer ucuz ya da giriş seviye fazeonlar gibi değil

2. monitörüm tn acısını hissettim main monitör tn olsa kafayı yerdim herhalde bence alınır videosu da çıkarsa izleyip mutlu olursun ürün iyi duruyor çünkü diğer ucuz ya da giriş seviye fazeonlar gibi değil
Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Yerinde bir öneri olmuş. Teşekkürler tekrardan

evet katı değilmiş neden ama bize 2k diye sundular onu bilemedim :pikacu:
Aslında doğrusu 2k değil 2.5k da o yüzden. Ağız alışkanlığı 2k diyoruz. 1080p de gerçekte 2k sayılır.

Koorui markasını pek biilmiyordum.

Geçtiğimiz günlerde OLED'in yanına statik görüntüleme monitörü olarak 23.8" 1080P E2411H 120Hz IPS panelli modelini satın aldım. Panelin üretim kalitesini şaşırtıcı şekilde iyi buldum. Işık sızması, tekdüzelik sorunları, rahatsız edici glow gibi problemleri yok üstüne renkleri ofis monitörü kategorisinde bir ürüne göre tatmin edici. Markaya pozitif ön yargım oluştu. :)

Geri