GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,608
sana satış yapmak için herşeyi söyler onlar hocam.Doğru bildin kanka vatanda çalışan biri dedi
sana satış yapmak için herşeyi söyler onlar hocam.Doğru bildin kanka vatanda çalışan biri dedi
Aldığın anakart güzel sorun yaşamazsın, ama evet bazı modelleri çok dandik o konuda bir şey diyemem.Vatan bile diyor satmıyormuş artık gigabayte dandik diyor
Adamlar o konuda profesyonel zaten ben önden araştırmamı yapıp mis gibi sorunsuz DRAMli ürünü alacakken adam kanıma girip kronik sorunlu DRAMsiz SSD satmıştısana satış yapmak için herşeyi söyler onlar hocam.
kullanım amacı neforumu okuduktan sonra vazgeçtim bro iade etmekten teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zotac ekran kartına ne diyorsun 5080 almalı mıyım sence
yaparlar hocam her yaklaşana öyle bakıyorum diyorumAldığın anakart güzel sorun yaşamazsın, ama evet bazı modelleri çok dandik o konuda bir şey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar o konuda profesyonel zaten ben önden araştırmamı yapıp mis gibi sorunsuz DRAMli ürünü alacakken adam kanıma girip kronik sorunlu DRAMsiz SSD satmıştı![]()
Brom cs go warzone oynucam başka bişey yapmıcam ahahahahkullanım amacı ne
yaparlar hocam her yaklaşana öyle bakıyorum diyorum![]()
5070ti al o zaman 47bineBrom cs go warzone oynucam başka bişey yapmıcam ahahahah
5070ti al o zaman 47bine
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
değil hocam her yüzde 1 performans farkı için bin lira gibi bir rakam ödemiş olacaksın.Farkını verip 5080 i almak daha mantıklı değil mi 360 hz monitör var çünkü
monitör nedir ? 2k 360hz mi350’fps leri görebilicek miyim peki 5070ti la 98503xd işlemci aldım birde
monitör nedir ? 2k 360hz mi
Bu insanları nasıl işe alıyorlar gerçekten anlamıyorumDoğru bildin kanka vatanda çalışan biri dedi