FunnFrell
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
Yok ya neo2 lito bile bundan iyihocam parasıda ona göre zaten daha iyi bir şey arıyorsan mini5 alabilirsin . hatta mini6 çıkacak ona bak ama bi 60-70lik olursun gibi![]()
Yok ya neo2 lito bile bundan iyihocam parasıda ona göre zaten daha iyi bir şey arıyorsan mini5 alabilirsin . hatta mini6 çıkacak ona bak ama bi 60-70lik olursun gibi![]()
Fiyatı ne kadarYok ya neo2 lito bile bundan iyi![]()
Sete göre değişiyorFiyatı ne kadar
Neo 2 Lito'nun uçuş süresi ve menzil bu makineye göre aşırı düşükYok ya neo2 lito bile bundan iyi![]()
Evet reis öyle ama geri kalan özelliklerde yabana atılacak cinsten değil aslındaNeo 2 Lito'nun uçuş süresi ve menzil bu makineye göre aşırı düşük
Takip bir nebze var bu arada hocam, Quick shot modu ileSensör yok bunda ya olsa direk kapacamtakip özelliğide yok
Tam anlamıyla aynı işi yapmıyor ama yaTakip bir nebze var bu arada hocam, Quick shot modu ile
Tam anlamıyla aynı işi yapmıyor ama.Takip bir nebze var bu arada hocam, Quick shot modu ile
Aynı durumda vazgeçtim bende10bit log , 4k60fps ve active track olmaması caydırdı.
Benim yaşadığım şehirde varda, al sat için alınır mı hocam bilenler cevap versin plsvalla ben neo ile başladım. şimdi mini3 gececeğim. dronla fazla işim yok . doğaya falan gittiğimizde video çekmek için aldım
ssd kart önerin var mı, şimdiden bakarak olayım
tabi tercih meselesi ama uzun menzil ile keşif yapmak benim daha çok zevk aldığım şeyler onun için ben kendime uygun bir oyuncak aldım diyelimEvet reis öyle ama geri kalan özelliklerde yabana atılacak cinsten değil aslında![]()