🔥İndirim Fissler düdüklü tencere 4.5&6 LT 2 al 1 öde

Zaten mutfakta bunla yemek pişerken tüyüyorum ordan hiç alınacak risk değil gibi😅
Valla annem bi ara gitmiş dandik bi düdüklü almış. Ayıptır söylemesi et haşlarken bir patlamış. Mutfak, mutfaklıktan çıkmış o kadar söyleyeyim. Bir ses geldi, dedim ki iftara daha var , neden erken top patladı :)

Valla annem bi ara gitmiş dandik bi düdüklü almış. Ayıptır söylemesi et haşlarken bir patlamış. Mutfak, mutfaklıktan çıkmış o kadar söyleyeyim. Bir ses geldi, dedim ki iftara daha var , neden erken top patladı :)
😂😂😂

"Bu fiyattan satılmak üzere toplam 50 adet stok bulunmaktadır." zaten 25 müşteri veya alım satım olabildigine göre konu sahibi abi 23 veya 24. olabilir :D

Son düzenleme:
Neyse gidip birkaç migros gezeyim bulamayınca üzülmee numarası ile dönerim

Bu marka iyi hoşta şu sapları yüzünden evde koyacak yer yok. Üstten açılanlardan almak mantıklı geliyor ama onlarda ne kadar güvenilir. Kilit kısmı bu tipler kadar dayanıklı değil diyemi bu marka tek tip yapıyor acaba yoksa patent sorunu falan mı var.

Fissler iyidir, ozellikle bu urun turunde. Yalniz yedek parca maliyeti yuksek diye duydum, kapak lastigi zamanla asinip degistirmek istediginizde biraz maliyetli. Mevcut piyasaya gore guzel fiyat, bulabilen kapsin.

Duduklu tencerelere fobim oldugundan Instant Pot aldim, yakinlariniz az biraz elektronik kullanmayi biliyorsa daha pratik ve cesitli programlari var. Amazondan 1.3kya almistim (3lt)

Ürünü boklamayın arkadaşlar 10 numara mal. Bunun alameti farikası normal eski düdüklü tencereler max 1 bar basınçla yemek pişirirken bu ürünler (fissler, wmf, zwilling) 1.6 bara kadar çıkabiliyor. Takdir edersiniz ki bu basınçlara çıktığında da çeliğin kalitesi, sertliği kısacası malzeme/metalurji bilimi öne çıkıyor. Eski düdüklüde 45 dkda pişen kemikli etler bunda 20 dakika arzuya göre 25 dakikada pişiyor. Kavurma/haşlama gibi kemiksiz et yapmak isterseniz max 8 dakika. Çorba mı? 6 7 dakikada yapıyor.

arkadaşlar biz kullanıyoruz gerçekten inanılmaz bir ürün

Mağazaya gittik migros ekstra'lara geldi bu ürün, buralara gelmedi diyor.

Almanyada bile bu kadar ucuz değil valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,822
Üyeler
194,674
Son üye
yunuscgr
Geri