Yardım 7K Bütçe 2K monitör önerisi?

Msi dan başım çok ağrıdı hocam monitör konusunda, hadi onu geçtim bu da VA panel. Renk konusunda İPS daha iyi değil midir?
ips daha iyi ama curved olunca ips olmuyo maalesef. Curved şart değil derseniz ips almanız daha mantıklı tabii ki. Göndermiş olduğum monitörü kullanıyorum sıkıntı yaşamadım açıkcası.

ips daha iyi ama curved olunca ips olmuyo maalesef. Curved şart değil derseniz ips almanız daha mantıklı tabii ki. Göndermiş olduğum monitörü kullanıyorum sıkıntı yaşamadım açıkcası.
Curved hic kullanmadım hocam. Güzel mi ona göre alabilirim

Curved hic kullanmadım hocam. Güzel mi ona göre alabilirim
başta biraz alışmak zor geldi ama kısa sürede alışıyosun. teknoloji mağazalarında gidip yerinde görebilirsin.

başta biraz alışmak zor geldi ama kısa sürede alışıyosun. teknoloji mağazalarında gidip yerinde görebilirsin.
Yaşadığım yerde yok maalesef hocam MSİ markasını sevmiyorum. Samsung alsam olur mu?

Yaşadığım yerde yok maalesef hocam MSİ markasını sevmiyorum. Samsung alsam olur mu?
samsung kullanmadım hocam maalesef ama sonuçta panel üreticisi firma iyidir diye düşünüyorum.

samsung kullanmadım hocam maalesef ama sonuçta panel üreticisi firma iyidir diye düşünüyorum.
Aklım thomson da kaldı tasarımı vesaire çok şık, thomson 180hz 2k ips rgb aydınlatmalı
Samsung 165hz 2k va curved
Curved monitör merak ettigimden arada kaldım
Genelde ets 2 forza beamng asetto tarzı oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok seçenek var hocam ne alsam kararsız kaldım 😆
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uppppp

Son düzenleme:
Upppp

Reis sadece oyun için alıyorsan kesinlikle VA panel alma hem ghosting sıkıntısı var hemde çok gecikmeli bir panel türü ama iş içindir ve kontrast gerektren bir işse 1.tercihin oled 2.tercihin VA olmalı. İlk monitörüm VA dı tam pişman oldum denemez ama ips oyunları 3e 4 e katlar

Reis sadece oyun için alıyorsan kesinlikle VA panel alma hem ghosting sıkıntısı var hemde çok gecikmeli bir panel türü ama iş içindir ve kontrast gerektren bir işse 1.tercihin oled 2.tercihin VA olmalı. İlk monitörüm VA dı tam pişman oldum denemez ama ips oyunları 3e 4 e katlar
Reis renkler benim için çok önemli VA bu konuda kötü mü

7k bütçede çok alternatif yok . ktc h27t22c bakabilirsin

Reis renkler kötü değil ama olay doğruluk va da bir tık daha olmasından gerekenden açık mı denir daha keskin mi denir bilemedim ama sıkıntısı renk kötülüğü değil doğruluğu

Geri