Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,631
Kesinlikle g24xne
ips daha iyi ama curved olunca ips olmuyo maalesef. Curved şart değil derseniz ips almanız daha mantıklı tabii ki. Göndermiş olduğum monitörü kullanıyorum sıkıntı yaşamadım açıkcası.Msi dan başım çok ağrıdı hocam monitör konusunda, hadi onu geçtim bu da VA panel. Renk konusunda İPS daha iyi değil midir?
Curved hic kullanmadım hocam. Güzel mi ona göre alabilirimips daha iyi ama curved olunca ips olmuyo maalesef. Curved şart değil derseniz ips almanız daha mantıklı tabii ki. Göndermiş olduğum monitörü kullanıyorum sıkıntı yaşamadım açıkcası.
başta biraz alışmak zor geldi ama kısa sürede alışıyosun. teknoloji mağazalarında gidip yerinde görebilirsin.Curved hic kullanmadım hocam. Güzel mi ona göre alabilirim
Yaşadığım yerde yok maalesef hocam MSİ markasını sevmiyorum. Samsung alsam olur mu?başta biraz alışmak zor geldi ama kısa sürede alışıyosun. teknoloji mağazalarında gidip yerinde görebilirsin.
samsung kullanmadım hocam maalesef ama sonuçta panel üreticisi firma iyidir diye düşünüyorum.Yaşadığım yerde yok maalesef hocam MSİ markasını sevmiyorum. Samsung alsam olur mu?
Aklım thomson da kaldı tasarımı vesaire çok şık, thomson 180hz 2k ips rgb aydınlatmalısamsung kullanmadım hocam maalesef ama sonuçta panel üreticisi firma iyidir diye düşünüyorum.
Reis renkler benim için çok önemli VA bu konuda kötü müReis sadece oyun için alıyorsan kesinlikle VA panel alma hem ghosting sıkıntısı var hemde çok gecikmeli bir panel türü ama iş içindir ve kontrast gerektren bir işse 1.tercihin oled 2.tercihin VA olmalı. İlk monitörüm VA dı tam pişman oldum denemez ama ips oyunları 3e 4 e katlar