Kahve makinesi önerir misiniz

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
anneler gününe bi kahve makinesi alalım diyoruz max 3kya ne alınabilir

onlar ne kadar ve philips link atar mısınız
Beko BKK 2170 Çiftli Kahve Makinesi https://www.instagram.com/reels/DX_Z5Wjsa0a/ anneler gününe özel indirim varmış bu ürünü 2016da almıştık hala kullanıyoruz 10 yıl geçti bana mısın demedi philips modeli bu https://www.hepsiburada.com/philips...hda150-61-p-HBCV00005B5MP0?magaza=Hepsiburada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onlar ne kadar ve philips link atar mısınız
alırken bir kere alayım sıkıntı olmasın diyorsan bütçeni çıkartabilirsen attığım bekoyu al hocam bence

Türk kahvesi ise philips almayın. dün geldi. köpürtmüyor. ayrıca haznesi plastik. okulda da arçelik var sürekli arıza veriyor. biz de iade edip yeni arayışlara gireceğiz

Türk kahvesi ise philips almayın. dün geldi. köpürtmüyor. ayrıca haznesi plastik. okulda da arçelik var sürekli arıza veriyor. biz de iade edip yeni arayışlara gireceğiz
teşekkürler önerebileceğin bişey varmı hocam max 3.5k

kahve içmeyi çok fazla seviyorum o yüzden dışardaykende sürekli böyle kahve arayan tipler vardırya tam öyle oluyorum ama kahve fiyatlarının maşallahı var 3. nesil dandik bi kahvecide bile epey pahalıya kahve içiyoruz bendede şirketin yılbaşı hediyesinden kalma bi termos vardı dedim kendi kahvemi kendim yapayım koyayım termosuma gün içinde içerim bitersede eve gelince tekrar yapar içerim hemde kahveye tonla para vermem bi kahve makinesi bakınmaya başladım trendyoldan buldum bi tane şansıma trendyol büyük indirim günleri varmış 11 ine kadar karacanın bi makinesini buldum mycaffee barista diye 6k dan 4.5 a düşmüş direkt siparişi verdim hesabıda yaptım 23 24 kahve parasına makinem olmuş oldu bana daha hesaplı geldi valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,524
Üyeler
195,040
Son üye
UmutRTX2060
Geri