Replika ayakkabı site önerisi

wruno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
103
yakın zamanda alıp memnun kaldıgınız bi site varsa atarmısınız? kucukburjuvazıden almayı dusunuyorum

kaliteleri çok farklı değil hiçbiryerde

Hocam replika almaktansa Flo outlet mağazaları var oraya gitmek bence daha mantıklı replika bir ayakabıya 1500 vermektense Lumberjack bir spor ayakkabıyı 1500 TL'ye aldım orjinalliğinden emin olduğum sağlam bir ayakabbı öneririm

Hocam replika almaktansa Flo outlet mağazaları var oraya gitmek bence daha mantıklı replika bir ayakabıya 1500 vermektense Lumberjack bir spor ayakkabıyı 1500 TL'ye aldım orjinalliğinden emin olduğum sağlam bir ayakabbı öneririm
1500 e replika alan adamda beyin aramam, 2 ye puma aldım amazondan, boynerden

yakın zamanda alıp memnun kaldıgınız bi site varsa atarmısınız? kucukburjuvazıden almayı dusunuyorum
amazonda outlet kısmında orjinal ayakkabılar (ya ufak defolu ya da çok az kullanılmış tam detay sahibi değilim ama orjinal kesin olarak) çok düşük fiyatlara geliyor 1300 tl ye puma blazer almıştım ve orjinalliğini sitesinde doğrulayabilirsin replika ayakkabı alınmaz

arkadaslar yokmu yakın zamanda bi siteden almış olan? tonla sayfa var instagramda, benim baktıgım model 2600-3000 arasında degişiyor. hepsi aynı yerdenmi alıyor ürünü acaba

Ucuz replika bide pahalı replkia var ben pahalılardan alıyorum instagramda salıpazarıbutik var orası cidden aşırı kaliteli hesap gizli istek at kabul ediyorlar

Ucuz replika bide pahalı replkia var ben pahalılardan alıyorum instagramda salıpazarıbutik var orası cidden aşırı kaliteli hesap gizli istek at kabul ediyorlar
ben dripmambadan almıştım geçen sene hala taş gibi.
benim baktıgım model ikisindede stokta kalmamış. instagram reklamlardan önüme çıkan yaklasık 6-7 sayfaya mesaj attım , gün ışıgında anlık foto atarmısınız diye. 2 tanesi attı, diger hepsi çok yoğunmuş atamazlarmış. 2 tanesinden 1 ide bugun kargoya yetişcegini garanti etti bende ordan aldım(flexsteptr). umarım önceki ayakkabım gibi güzel gelir, gelince unutmazsam paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri