Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Kasa Alayım Mı?

hiç bilmiyorum o kasayı hocam bi bakmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu da güzel hocam da daha çok v2 ye benzer önerebileceğiniz bir kasa var mı
benzerlik olarak yok hocam. bende aynı modelin mlg ediyion olanını kullanıyorum memnunum fiyatı çok uygun kalite olarak v2 ye bin basar

Elime bugün geçti. Anakartım ATX. Kasa evet destekliyor ama Anakartın GPU slotu kasanın Gpu slotuyla uyuşmuyor (PCİE 5.0 destekleyen slotu) Neyse ki anakartımda başka GPU slotları da vardı onlara taktım, olmasaydı kullanamayacaktım ekran kartını. MATX Anakartlar için daha garanti bir kasa gibi. Aklında bulunsun.
Hocam bende bu kasayı almayı düşünüyorum. Msı Mpg X870E Edge anakart ile kullanacağım. Bende ekran kartının slota uymaması ile ilgili sorun yaşar mıyım?

Hocam bende bu kasayı almayı düşünüyorum. Msı Mpg X870E Edge anakart ile kullanacağım. Bende ekran kartının slota uymaması ile ilgili sorun yaşar mıyım?
Merhaba sorun yaşamazsınız diye düşüşnüyorum Lianli bu konuda şöyle uyarıyor: ATX anakartlarda pcie yuvası m2 yuvasından önceyse sorun yaşayabilirsiniz. Bende de önce pcie yuvası geliyor. Ama sizde önce m2 yuvası var yani Pcie yuvası daha aşşağıda çakışacağını zannetmiyorum

Merhaba sorun yaşamazsınız diye düşüşnüyorum Lianli bu konuda şöyle uyarıyor: ATX anakartlarda pcie yuvası m2 yuvasından önceyse sorun yaşayabilirsiniz. Bende de önce pcie yuvası geliyor. Ama sizde önce m2 yuvası var yani Pcie yuvası daha aşşağıda çakışacağını zannetmiyorum
Çok teşekkür ederim hocam. Sipariş verdim bakalım. Kasa toplama konusunda hiç tecrübem yok, inşallah sorun yaşamam :)

Çok teşekkür ederim hocam. Sipariş verdim bakalım. Kasa toplama konusunda hiç tecrübem yok, inşallah sorun yaşamam :)
Hayırlı olsun şimdiden hocam ben aldım kullanıyorum fanları kendi stok fan olmasına rağmen soğutma konusun da etki yarattı örnek vermek gerekirse önceki kasamda valoda işlemci 50 derece civarında çalışıyordu şuan 40 derece civarında geziyor Erkan kartım xfx olduğu için ısı konusunda değişiklik olmadı ama genel olarak ben beğendim kalite olarak lian li olunca daha kaliteli bekliyorsunuz yine de bana göre çok kaliteli bir kasa olmuş kablolama konusunda hiç korkmanıza gerek yok küçük olmasından dolayı biraz zorlanabilirsiniz belki yinede kolay kablolama yapabileceğiniz düşünüyorum sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin lütfen

Çok teşekkür ederim. Kasa bugün geldi ama açıp bakamadım henüz. Anakart ve psu hazır diğer parçaları yavaş yavaş tamamlamak üzereyim. Kasayı montajlarken mutlaka yardım isteyeceğim sizden :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,555
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri