Çözüldü✓ I5-12600kf işlemcim var işlemcimi amdye yükseltmek istiyorum

ruenzz

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar sistemim nvdia 4060 8gb 32gb ddr4 ram var işlemci olarak i5 12600 kf
aktif olarak hem oyun oynayan hemde yazılım geliştirme ile uğraşan birisiyim tabii adobe photoshop vsde kullanıyorum
sizden isteğim amd tabanlı bana yükselttiğimi farkına vardıracak işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum
İyi Forumlar.

Selam arkadaşlar sistemim nvdia 4060 8gb 32gb ddr4 ram var işlemci olarak i5 12600 kf
aktif olarak hem oyun oynayan hemde yazılım geliştirme ile uğraşan birisiyim tabii adobe photoshop vsde kullanıyorum
sizden isteğim amd tabanlı bana yükselttiğimi farkına vardıracak işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum
İyi Forumlar.
Bütçe nedir hocam ? am4 te kalacaksanız pek mantığı olmaz.

Bütçe nedir hocam ? am4 te kalacaksanız pek mantığı olmaz.
aklımda ram fiyatlarından dolayı am4 vardı ama eğer dediğiniz gibi bir mantıgı kalmıyorsa ram öneriside almak isterim
bütce 25

Anakartın ne?

aklımda ram fiyatlarından dolayı am4 vardı ama eğer dediğiniz gibi bir mantıgı kalmıyorsa ram öneriside almak isterim
bütce 25
Ana kartı nedir bu arada ? 14600KF gibi bir seçeneğimiz de var.

Bence anakartı ddr4 Z790 tarzı bir kartla değiştir keyfine bak.

peki hocam sen benim yerimde olsan ne yapardın şuanki sistemim yetersiz gibi işlemci açısından isteklerimi karşılamıyor TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIM
bende de 14400f var aynı şekilde şikayetçiydim , dün azıcık kurcalayım dedim biraz oc vs yaptım şu an tam kıvamında oldu vazgeçtim , sizdeki işlemci çok daha iyi , çarpan kilidi olmayan z serisi bir anakartla gerekli oc ile uzun süreler kullanmaya devam edebilirsiniz

Şu anakartı alır keyfime bakardım, mevcut anakartın yüzünden işlemcin kötü performans gösteriyor. AMD'ye geçersen fark hissetmen için 5900X alman lazım en az. Onların da fiyatları ortada.
https://tr.msi.com/Motherboard/MAG-Z790-TOMAHAWK-WIFI-DDR4 bunu al geç derim.
önerin için çok teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende de 14400f var aynı şekilde şikayetçiydim , dün azıcık kurcalayım dedim biraz oc vs yaptım şu an tam kıvamında oldu vazgeçtim , sizdeki işlemci çok daha iyi , çarpan kilidi olmayan z serisi bir anakartla gerekli oc ile uzun süreler kullanmaya devam edebilirsin
dediginizi dikkate alacagım fakat oc konusunda hiç bir bilgim yok bilgim olmadan oc'ye girişmek istemiyorum bunun için önerebileceginiz rehber tarzında bir şey var mıdır acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,376
Üyeler
194,965
Son üye
volkan042
Geri