Yardım 2. El Laptop Alımı için yardım

Reaksiyon skoru
3
i3-1215U
8 gb ram
Kioxia KBG50ZNV256G PCI-Express 4.0 256 GB M.2 SSD

laptop 2. elde 8k ya alınır mı ?
kozmetik batarya fln sıkıntısız gündelik işler için kullanılacak sadece fiyat nasıldır ?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-v16.7-16-gb-ram-firsat-urun-1315634817/detay
hocam bu ürünü 8000 e satın alman daha mantıklı olur az önce bu kişi 8000tl lik rx6650xt ekran kartımla takas yapmak istemişti laptopunu ve kabul etmedim bence bu koyduğum linkteki laptopu almanız gayet manıtklı olur 8k çok uygun ama siz bilirsiniz
konuştuk sizle kafa kafaya takas dememiş sanırım laptop için 13 bin istiyor pg ile 13900 dedi konuştuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile al. Bahsettiğin laptopun ederi max 3 bin.
hocam sahibindende o kadar sama fiyatlar varki 3 bine hiçbirşey vermiyolar ama ddr4 bir sistem içinde ssd si ve ramı güzel işlemciside güzel gibi geldi iş yapmaz mı ?

8 çok mu

konuştuk sizle kafa kafaya takas dememiş sanırım laptop için 13 bin istiyor pg ile 13900 dedi konuştuk

hocam sahibindende o kadar sama fiyatlar varki 3 bine hiçbirşey vermiyolar ama ddr4 bir sistem içinde ssd si ve ramı güzel işlemciside güzel gibi geldi iş yapmaz mı ?

8 çok mu
Çok

tablet al 8k ya daha mantıklı olur çünkü o laptop acayip kötü ve çok ısınacaktır, ayrıca tablet e klavye falanda alırsın gayet yeterli olur yani
hocam aldık 2023 de amozon üzerinden alınmış her şeyini kontrol ettim sıfır ayarındaydı

hocam aldık 2023 de amozon üzerinden alınmış her şeyini kontrol ettim sıfır ayarındaydı
3 yıl önce 8500 e alınmış amozondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri