Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow(siyah) 5198+kargo

Reaksiyon skoru
57
Çok güzel kasa bu fiyata. Arada da 5100'lere düşüyor ama. Sorusu olan varsa cevaplarım.

Çok güzel kasa bu fiyata. Arada da 5100'lere düşüyor ama. Sorusu olan varsa cevaplarım.
Hocam sistem dizicem fanların ışıgı olmaması beni cooler master elite 600 curved modeline itiyor belli süre fanlarını ışıksız kullanıp sonra fan almak falan mantıklı iş mi değer mi bu kaliteye yoksa orda 7 fanlı kasayı mı almak daha doğru olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün beyazını 6200 e aldım HB'de
Hocam bayadır 5200 beyaz modeli vardı aslında iade edebiliyorsanız edin bence

Air modelini istiyorum bunun da artık üretilmiyor ilk versiyonu, v2de de air yok heralde

Hocam sistem dizicem fanların ışıgı olmaması beni cooler master elite 600 curved modeline itiyor belli süre fanlarını ışıksız kullanıp sonra fan almak falan mantıklı iş mi değer mi bu kaliteye yoksa orda 7 fanlı kasayı mı almak daha doğru olur

Bence bu kasa pırıl pırıl rgb fanlardan ziyade sade rgb fanlarla en iyi görünen kasalardan. Cooler master gözüme hiç güzel görünmedi açıkçası. Lianli nin detayları falan aşırı iyi gpu tutacağı olsun cpu24x tutacağı olsun kablo tasarımı olsun fan olukları olsun çok iyi dizayn. Malzeme kalitesi de güzel ama 5000 tl lik güzel ov mucize taş falan değil. Ben rgb siz sistem dizdim resmini attım. Genel olarak kompakt ama içi acayip geniş olması da baya iyi, böyle kasalar çok yok piyasada. İç hacmi çok verimli kullanılmış.

Ekler

• 35980.webp
    35980.webp
    576.2 KB · Hit: 136
  • kasa hazırlanış.webp
    kasa hazırlanış.webp
    261.6 KB · Hit: 136
  • kasa hava akış.webp
    kasa hava akış.webp
    220.3 KB · Hit: 136
Ya çok güzel de panaromik istemiyorum geri kafalıyım sanki biraz. 216 217 siyah indirime girse de alsak veya inf

Ya çok güzel de panaromik istemiyorum geri kafalıyım sanki biraz. 216 217 siyah indirime girse de alsak veya inf
Benimde Kafa aynı gittim bunu aldım. 😂
Niye aldık bilmiyorum.

Haha hayırlı olsun hocam güle güle kullanın çok güzel duruyor sistem
Lian li fan aldım geri onları takicam muhmelen.
Lcd-s aldım problem dolu c gectim geri.
Bu arada içinde gelen stok fanlar.gayet.super.
Yatay yapicaktim yapmadım çünkü isiniyor kalın kartlarda cama yakin oluyor.
VEctor v150 inf çıktı bu arada 217 Inf çok guzelm
IMG_20260430_220633.webp

Ekler

• IMG_20260501_005842.webp
    IMG_20260501_005842.webp
    357 KB · Hit: 38

Valla peşin fiyatına taksit arıyordum HB'den 6 taksite çözdüm.

Kule tipi olarak bunu https://app.hb.biz/OqQbYt1xom4e
Egzoz fanı olarak da bunu
Kullanacağım bayramda eve gittiğimde kurulumları yapacağım bakalım nasil olacak. Siyah beyaz karışık bir sistem olacak.

Merhaba CORSAİR 3000D airflow kullanıyorum. Amacım sessizlik sağlamak bu kasayı önerir misiniz. Bir de içinden çıkan fanlar PWM ve ARGB destekli değil mi,? bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba CORSAİR 3000D airflow kullanıyorum. Amacım sessizlik sağlamak bu kasayı önerir misiniz. Bir de içinden çıkan fanlar PWM ve ARGB destekli değil mi,? bilgilendirirseniz sevinirim.
Kasa içinden çıkan fanlarda hiçbir ışık bulunmuyor.

Geri