🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Oled monitör önermiyorum. Pixel Bakımını sürekli yapmanız lazım. Parlaklık değerleri düşük. Bende oluşan Pixel Stuck 2 aydır geçmedi bir piksekde mavi renkte takılı kaldı. Yavaş yavaş parlaklığı düşmeye başlayacak kullandıkça (ömürleri düşük çünkü). Şuan ben acımadan son parlaklıkta kullanıyorum laptoptaki parlaklık bu monitörden kat kat daha iyi. Param çok umrumda değil diyorsanız alın.

Oled renk kalitesi olarak çok iyi, ışık sızması falan olmadığı için güzel görüntü alıyorsunuz. tercih meselesi.

Pixel Stuck için denemediğim yöntem kalmadı elimde kalıcak diye ellemiyorum monitörü. Garanti içinde 3-5 tane istiyorlar diye biliyorum. Samsung'u aradım çözüm bulamadılar. 1 pixel içinde uğraşmak istemedim.
meanwhile 40 parlaklıkta oled kullanan ben. :D 100 çok parlak gözlerimi yakıyor.

Bence hala fiyatlar yüksek. Televizyon ile kıyaslayınca oled monitor fazla pahalı geliyor. Dolar kuru da epeyce süre ayda %2 yükselecek gibi. 6 ay sonra 22 bine gelirse alacağım.

Her oled'de bakım yapmak zorunda değilsin otomatik olarak bakımı kendi yapanlar var. İlk nesil alienware oledlerde vardı sanırım bu belirli süre açık kaldığında bakım yapma zorunluluğu.

Arkadaşlar neden miniled düşünülmüyor genel olarak. Ben şu bahsi geçen sıkıntılardan dolayı mini led alacağım büyük ihtimal. Blooming dışında herhangi bir eksisi var mı

Hocam iki monitör üzerindeki panel neredeyse tamamen aynı görünüyor. MSI neden daha pahalı?
MSI daha yüksek parlaklığa çıkabiliyor. Ayrıca aoc oled monitörler hdr da renkleri doğru yönetemediğinden hdr da renkler rakiplerine göre soluk kalıyor

Geri