Çözüldü✓ İndirimli (55.000₺) 9 Ay Taksit Fırsatlı RTX 5060 Ti 7500X3D Sistem

Tyser

80+
Reaksiyon skoru
5

Sistem özellikleri:
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500X3D 4.5GHz 96MB 6 Çekirdek AM5 Fansız Tray İşlemci
İşlemci Soğutucu
Dragos Rock LCD Ekranlı 240mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Anakart
Colorful BATTLE-AX B650M-E PRO V14 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Bellek
Dragos Aquarius 16GB DDR5 5600MHz Siyah Soğutuculu RAM
Depolama
Netac N930E NT01N930E-001T PCI-Express 3.0 1TB M.2 SSD
Ekran Kartı
Colorful RTX 5060 Ti Battle AX NB DUO 16GB-V 128 Bit GDDR7 16GB
Kasa
Dragos Prizma 5x ARGB Fan, Type-C, ATX Mid Tower Kasa - Yeşil
Güç Kaynağı
750W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX 3.0 PSU

Arkadaşlar bence gayet iyi fiyat ve peşin fiyatına 9 ay taksit fırsatı var ssd anakart ve ramden(baya) biraz kırpılmış bir sistem ama 55k ya bu özellikte başka kasa bulamadım alacak arkadaşlar bence kaçırmasın.

kasanın sağ üst kısmındaki şey ne oluyor tam olarak? ekran değil galiba da ne anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sizce pahalı mı bu niye kimse yorum yapmıyor fkapgmapgk
yok ya pahalı değil ama işlemci çok daha iyi olabilirmiş bence. ona rağmen gayet güzel fiyat bence, alınabilir kesinlikle

Son düzenleme:
Anakart ssdi ve rami değiştirerek 54k gibi bir fiyata alınabiliyor taksit mevzusunu bilmem ama bu daha iyi ekstradan sıvı soğutucu eklersen 55k ya alırsın
senin attığım 8gb adamın attığı 16gb hocam

Arkadaşlar 7500F değil bu sistem 7500x3d zaten olayı bu arada 6k fark var güç olarakta baya fark var yoksa benimde aklımda daha farklı sistemler vardı 7500f li b850m orta/yüksek serisi anakart bakıyordum b650m aldım 7500x3d görünce attığınız sistemler bile hâlâ attığım sisteme şükür ettiriyor

Anakart ssdi ve rami değiştirerek 54k gibi bir fiyata alınabiliyor taksit mevzusunu bilmem ama bu daha iyi ekstradan sıvı soğutucu eklersen 55k ya alırsın
7500x3d var hocam benim attığım sistemde f değil

kasanın sağ üst kısmındaki şey ne oluyor tam olarak? ekran değil galiba da ne anlamadım

yok ya pahalı değil ama işlemci çok daha iyi olabilirmiş bence. ona rağmen gayet güzel fiyat bence, alınabilir kesinlikle
Sağ üst kısım tasarım olarak saçma bir şey yapmışlar ama fiyatı görünce umursamadım aldım direkt

İşlemci fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum ssd ve ram keşke daha iyi olsaydı bu fiyata daha iyi sistem çıkmazdı o zaman ki hâlâ bulamıyorum belki bugün incehesapta çıkabilir

Son düzenleme:
Hocam ben tekrardan inceledim kasayı o beyaz kısım (sizde yeşil seçili kalmış olabilir) psu gizlemek için yapılmış değişik bir alan kasanın arka fotoğrafına bakıldığında psu görülebiliyor

Benim attığım yanlış olmuş hocam kusura bakmayın ama 55k ya bence etmeyecek bir kasa bu.

Hocam ben tekrardan inceledim kasayı o beyaz kısım (sizde yeşil seçili kalmış olabilir) psu gizlemek için yapılmış değişik bir alan kasanın arka fotoğrafına bakıldığında psu görülebiliyor

Modart PC işbirliğinde yaplımış bir kasaymış zaten. Maşallah Tyser hocamız daha videosu bile paylaşılmadan havada kapmış. Detaylı inceleme ve testler için videoya bakabilirsiniz.

Arkadaşlar link boş bizi hepsiburada yı indirmeye yönelik tıklama başına prim kasmaya çalışıyor arkadaş. Ve bu formda böyle şeyler yapmak serbest mi bilmiyorum

Arkadaşlar link boş bizi hepsiburada yı indirmeye yönelik tıklama başına prim kasmaya çalışıyor arkadaş. Ve bu formda böyle şeyler yapmak serbest mi bilmiyorum
Hepsiburada bozuk kanka öyle bir şey yok Dragos Modart V.1 yaz google a çıkıyor zaten

Modart PC işbirliğinde yaplımış bir kasaymış zaten. Maşallah Tyser hocamız daha videosu bile paylaşılmadan havada kapmış. Detaylı inceleme ve testler için videoya bakabilirsiniz.
Evet biraz öyle oldu sabah kontrol ettim satın alıp direkt forumda paylaştım

Arkadaşlar konuyu çözüldüye alıyorum sistemin satışı durmuş

Son düzenleme:
öyle bir şey yok kanka nereden çıkardın onu? stok 100 adetle sınırlıydı büyük ihtimalle bitince kaldırmışlar. link prim linki filan değil yani

Geri