tam denemedim ama anladığım senin garantinin sitesine atıyor, cep telefonu ya da tc giriyordun sonra telefondan onaylayınca oluyor heraldegaranti pay ile ödeyen oldu mu nasıl oluyor onunla ve daha mı hızlı, kartım garanti çünkü de belki bunu deneyebilirim
doğrudurDüzenleyip sildi o 1000TL'yi şuan bak göremesin hocam.
şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var
valla bi kaç sekme açtım birinde deniycem birazdan olmazsaşimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var
9dk sonra belli olcak kasmaya gerek yok o na göre hareket edersinizstoğu olmayan bir ürün olabilirmi acaba ben bulamadım birde id şeyini bizimi kekliyolar
Garantiden mı ödedinyenilemeden bastım olmuştu ytd![]()
kanka anlamıyorsan bakmastoğu olmayan bir ürün olabilirmi acaba ben bulamadım birde id şeyini bizimi kekliyolar