❌İndirim Bitti! Segotep FZ6 Pro Çift Kule Hava Soğutucu 1400 TL !🔥

IYi bir hava sogutucu cogu siviyi tokatlar, cogu ile ise onemsiz bir farkla kafa kafaya kalir. Ydden Noctuaya getirince yenilerim. .
Lütfen bana istatistik gönderir misin, herhangi bir comparison videosu veya dümdüz tablo da olur :D
Techpowerup ve kitguru'ya baktım şimdi AM5 tarafında en iyi hava soğutmalar (noctua bequiet gibi) 50.sıradan falan başlıyor neyin kafasını yaşıyorsun kral

Millet bilip bilmeden boş boş yorum yapmış.

12-14 cm çift bloklu kule tipi soğutucuların hepsi ama hepsi , aralarında + - 3 derece fark olacak şekilde aşşağı yukarı aynı güçte soğutur , aralarındaki en bariz ve tek fark fan sesi ve kalitesidir , 260w tdp yazısını oraya süs diye koymuyorlar .
Bahsi geçen soğutucu , 9800x3d dahil am5 platformundaki her işlemci için yeterlidir .

Sıvı soğutucuların pompa sesi ve radyatör sesi , en sesli kule tipi soğutucudan bile fazladır , ayrıca pompa bozulduğu an sıvı soğutucu çöp olur , ucuz sıvı sogutucuların sıvı kaçaklarından ise sözetmeye gerek bile yok . kule tipi soğutucuların ise bozulabilecek tek parçası fanıdır onuda değişmek en basit ve en ucuz iştir .

13900k , 14900k gibi soba misali çalısan islemcileriniz varsa 360 lık hatta 420 lik push pull 6 fanlı sıvı soğutmaya ihtiyacınız olabilir buna bişey demiyorum .

nebi akgün sağolsun cahil cühelanın tabularını yine kırmış .
izleyiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,401
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz