❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

mail gönderdim düzeltmişler öneriler için teşekkür ederim
1778320712862.webp

Geçen hafta kulaklık alıp bu hafta klavye düşüren var mı belkide önleme yapmışlardır başarısız olanların o şekilde olmuş olabilir mi
Ben ikisini de alabildim. Onla ilgili bir sınır yok. Sadece kullanıcı sepet işlemi ile ilgili genel bir sınır vardı. Sürekli sepetten düşüyordu. Bu durum yine aynı şekilde genel bir durumdu.
Ekran görüntüsü 2026-05-09 011401.webp

Eğer sırf bunu almak için çıkartacaksanız çıkartabilirsiniz isterseniz ama siz bilirsiniz garantipay ödeme şekliyle alınıyor yani ödeme ekranına gelenler garanti ile denerseniz alırsınız yani haftaya olacaksa ama kesinliği yok yani sırf bu tarz kampanya için çıkartmayın kartı sadece olanı yazıyorum.

Eğer sırf bunu almak için çıkartacaksanız çıkartabilirsiniz isterseniz ama siz bilirsiniz garantipay ödeme şekliyle alınıyor yani ödeme ekranına gelenler garanti ile denerseniz alırsınız yani haftaya olacaksa ama kesinliği yok yani sırf bu tarz kampanya için çıkartmayın kartı sadece olanı yazıyorum.
dogru diyor önceden garanti hesabı olanların işine gelir ama olmayanlar icin degmez ama illa olacak varsa kkm oldugu icin davet kodu iletebilirim müşteri olacak pm yazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri