Benimki de herkesinkini verirler bugün kargoya benceÜrün kargolandı benim mail geldi
Benimki de herkesinkini verirler bugün kargoya benceÜrün kargolandı benim mail geldi
Şahsen bunun için banka hesabı açmazdım evdeki birinin hesabından aldım onun vardıdogru diyor önceden garanti hesabı olanların işine gelir ama olmayanlar icin degmez ama illa olacak varsa kkm oldugu icin davet kodu iletebilirim müşteri olacak pm yazsın
Benimki hala paketleniyordaBenimki de herkesinkini verirler bugün kargoya bence
benimkide paketleniyor iptal yemiyelimŞahsen bunun için banka hesabı açmazdım evdeki birinin hesabından aldım onun vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimki hala paketleniyorda
Benimki de kargoya verilmiş. Hiç sorun yaşayan var mı ürün veya paket hasarı yaşayanbenimkide paketleniyor iptal yemiyelimşimdi baktım kargoya verilmiş
Hangi marka yani ama öğrendim eşekmiş uğraşılacak ürün değilmiş ztnklavye reis paketleniyor kısmında kalmış benim. Bazılarının kargoya verilmiş onun için sordum.
bende düzeltmek yerine böyle demişlermail gönderdim düzeltmişler öneriler için teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
İstanbul'un bir çoğuna bu gün öğleden önce teslim edilmiş olur. Benimde aynı şekildeEline ulaşan var mı nasıl klavye
Yani normal fiyatı 600tl 60 TL'ye ne bekliyorsan o kadar performans verir işini görür hiç yoksaEline ulaşan var mı nasıl klavye
Benim var hediye etmeyi düşünüyorum arkadaşa çok dandikse boşa etmeyeyimYani normal fiyatı 600tl 60 TL'ye ne bekliyorsan o kadar performans verir işini görür hiç yoksa