Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow(siyah) 5198+kargo

Merhaba CORSAİR 3000D airflow kullanıyorum. Amacım sessizlik sağlamak bu kasayı önerir misiniz. Bir de içinden çıkan fanlar PWM ve ARGB destekli değil mi,? bilgilendirirseniz sevinirim.
Ne kadar sessizlikten bahsediyoruz :D yükte mi boşta mı, fanlar pwm ama argb değil. Revers blade fanlar

İki gün önce Hepsiburada üzerinden yine sinerjiden almıştım geçen aldığıma dair foruma da yazmıştım. Kasa dün teslim edildi. dış kutuda herhangi bi problem yoktu akşam eve gelince kutuyu bi açtım cam patlamış. Hepsiburada üzerinden yazdığımda tutanak tuttur yoksa yardımcı olamayız dediler. Dış kutuda problem yok adamlar niye tutanak tutsun dedim cevap yazmadılar.Hepsiburada üzerinden kolay iade seçeneğini seçip yarın geri göndereceğim bakalım ne olacak.

Ekler

• IMG_3916.webp
    IMG_3916.webp
    737 KB · Hit: 59
  • IMG_3921.webp
    IMG_3921.webp
    1,004.2 KB · Hit: 54
Ne kadar sessizlikten bahsediyoruz :D yükte mi boşta mı, fanlar pwm ama argb değil. Revers blade fanlar
Hocam ışıklı önerebilceğin en fp kasa fanları neler peki bu kasa için lian li şart mıdır kasada sırıtmaması için

Hocam ışıklı önerebilceğin en fp kasa fanları neler peki bu kasa için lian li şart mıdır kasada sırıtmaması için
Bu kasaya herkes asiahorse revers blade argb fan alıyor birkaç farklı modeli var, çok yakışıyor bence.

Özellikle GPU soğutma performansı muazzam bir kasa.

Millet gidip daha serin çalışsın diye +10-15K verip tuf, gaming x gibi modeller alıyor alın size o tuf, gaming x gibi modellerin yarattığı soğutma performans farkını tek başına yaratacak kasa. Abartmıyorum çoğu kasadan en az 5-6 derece, bazılarından da 10 derece daha serin GPU çalıştırabilen bir kasa.

Lian Li nin verilerine göre aynı koşullarda lancool 207 den 3 derece daha serin GPU performansına sahip bu kasa. Lancool 207 de piyasadaki en iyi soğutmaya sahip kasalardan biri ki bu ondan daha da iyi artık gerisini siz düşünün...

Şu listede en tepede olacak bir kasa. Normalde incelemesi mevcut Techpowerup da fakat onlar Flow olmayan fansız modelini incelemişler ve direkt fansız şekilde test etmişler.

Ekler

• power-games.webp
    power-games.webp
    26.7 KB · Hit: 49
Kasa çok güzel, almak isterim ama sinerjiden daha önce hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorum :(

Bende vision compact siparişi verdim. Depo teslim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fansız modeli de 4500 tl

Lian li fan aldım geri onları takicam muhmelen.
Lcd-s aldım problem dolu c gectim geri.
Bu arada içinde gelen stok fanlar.gayet.super.
Yatay yapicaktim yapmadım çünkü isiniyor kalın kartlarda cama yakin oluyor.
VEctor v150 inf çıktı bu arada 217 Inf çok guzelm
Alıntıyı görüntüle
Hocam alt fanlar lian li mi yoksa muadil mi?
Bende şu an beyazı var ama sl inf serisi fanlar. Değiştrimeye niyetim var ama hep masraf.

Son düzenleme:
Bende vision compact siparişi verdim. Depo teslim

Fansız modeli de 4500 tl

Hocam alt fanlar lian li mi yoksa muadil mi?
Bende şu an beyazı var ama sl inf serisi fanlar. Değiştrimeye niyetim var ama hep masraf.
Asian horse ultra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri