Değirmencidayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
7k ya en iyi bu ssd yi buldum alınır mı? sizce yoksa daha iyi bi tercih varmı
ne önerirsin 7k bütçeyeWd cabuk bozulur tavsiye etmem. Urunleri cok fazla ama dandik
Takip et bicok kampanya oluyor wd harici hepsi iyi zatenne önerirsin 7k bütçeye
En ucuz 2 tb nv3 var 12k nasıl 8 e bulurum 2. El almıyprum 2. El diyosan8k ya 2 tb bulursun. Bende 1 tb kapalı kutu var 4k dan satıyorum
Kampanya ile 8700 e falan düştüğü olmuştu 1 hafta içindeEn ucuz 2 tb nv3 var 12k nasıl 8 e bulurum 2. El almıyprum 2. El diyosan
cuma günü incehesap 2tb lexar ssdyi 9500e falan verdi. bu arada wd ssdleri iyidir çoğu hazır sistemde görüyorum7k ya en iyi bu ssd yi buldum alınır mı? sizce yoksa daha iyi bi tercih varmı
Benimde baya bildiğim köklü bi marka garip geldi nedeninide diyemedi zaten arkadaş gaming gecesi bekliycez o zamancuma günü incehesap 2tb lexar ssdyi 9500e falan verdi. bu arada wd ssdleri iyidir çoğu hazır sistemde görüyorum
Akakceden kuponlara 8 9k bandına düşüyor8k ya 2 tb bulursun. Bende 1 tb kapalı kutu var 4k dan satıyorum
Nası buluyonuz ne kuponu o ya en ucuz 12k görüyom benAkakceden kuponlara 8 9k bandına düşüyor
Dram olmayan ssd almaman tavsiyemdir. Bir yerden sonra işkenceye dönüşüyor. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.7k ya en iyi bu ssd yi buldum alınır mı? sizce yoksa daha iyi bi tercih varmı
Nası buluyonuz ne kuponu o ya en ucuz 12k görüyom ben