Koorui G2741L Monitör - Takılma

Eall09

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim monitörü yakın dönemde satın aldım. Ölü piksel-Ghost vs yok iyi durumda lakin 4k kullanırken tarayıcı da takılmalar vs normal mi anlamlandıramadım . 5070TI ekran kartına sahibim. Onun dışında eğer ki forumda bu monitöre sahip arkadaşlar var ise renk ayarları ve genel moınitör ayarları konusunda fikirlerinizi de rica ederim.

Kabloyu değiştir monitör ile tararıyıcıda takılmanın alakalı olduğunu sanmıyorum. GPU sürücüsü bile olabilir monitör yok yani bence alakasız.

Kabloyu değiştir monitör ile tararıyıcıda takılmanın alakalı olduğunu sanmıyorum. GPU sürücüsü bile olabilir monitör yok yani bence alakasız.
kabloyu değiştirdim hocam lakin çok bir şey değişmedi. 5070ti ile 4k kullanımda kasması normal bir durum mu pek emin olamadım belki ekran kartı sürücülerinde problem vardır diye düsünmekteyim ben de. birde sizce hdr açık mı kullanmalıyım yoksa sdr devam mı - renk ve panel ayarları hakkında bilginiz var mi acaba önerebileceğiniz?

kabloyu değiştirdim hocam lakin çok bir şey değişmedi. 5070ti ile 4k kullanımda kasması normal bir durum mu pek emin olamadım belki ekran kartı sürücülerinde problem vardır diye düsünmekteyim ben de. birde sizce hdr açık mı kullanmalıyım yoksa sdr devam mı - renk ve panel ayarları hakkında bilginiz var mi acaba önerebileceğiniz?
HDR kapalı kullan. Koorui monitör kullanmadım hic bilmiyorum ama internette aratırsan bulursun

Geri