Bu neonun yapabildiği her şeyi yapabilir miBir kaç gündür sürekli Dji drone indirimleri oluyor mini 4k bugün 10.7k ya düşmüştü şuanda 12.5k meraklı olan alabilir piyasası 15 ten başlıyor.Bunun yerine üstüne para koyup Lito serisi yada Neo 2 de tercih edilebilir
![]()
DJI Mini 4K Drone Single | Türkiye Karacasulu Garantili | - Fiyatı, Yorumları
Mini 4K Drone Single | Türkiye Karacasulu Garantili | yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
hocam ben bunu istiyordum inanılmaz kötü kaçırmışım canım sıkıldıoho dji şu sıralar stok eritme oluyor
dji mini 4k fly more combo paket de 16.399tl di
dji mini 3 dron artı kumandalı paket 12899tlden verildi haliyle şuan ki fiyatıyla dji mini 4k alma zarar edersin.
Alıntıyı görüntüle
kumanda çok farkediyor 14 llira farka değer mi bilmiyorum fakat +2 batarya, şarj ünitesi, çantası ve kumanda farkı. belki 20lere alınabilirdi ama herkes o kadar talihli olmayabilir.Bu vatandan 24 e aldığımız mini 3 fly more combo fiyatına göre nasıldı peki pahalı mı aldık bunları görünce bi öyle düşündüm?
Boş araziyse felaket sarıyorçektim bi tane dostum hiç anlamam bakalım nasıl bağ evinde ucuracam verdim şukunu
Takip yok sadece.Bu neonun yapabildiği her şeyi yapabilir mi