uzun süreli kafa rahatlığı ile kullancağım ağırlıklı hikaye üzerine kurulu bir Oled monitör arıyorum sanırım uzun süreli sağlıklı olan şuan için QD Oled monitörler aklımda şuanda ekteki monitör var sebebi 3 sene yanma garantisi var
Başka öneri monitör varmıdır yada eş değer bişey yoksa bunda indirimmi kovalıyımGüzel monitör alınabilir.
İyi ya indirim kovala benceBaşka öneri monitör varmıdır yada eş değer bişey yoksa bunda indirimmi kovalıyım
evet baktımda pek işimi görcek seviyede değil gibi yükseklik ayarlı yapmam lazım belli başlı koruma yazılımları ve en önemlisi garantisi iy olması lazım 2 3 ayda bişey olcağını sanmıyorum ama ben alırken 1 2 yıllık düşünmüyorum çokdaha uzun ömürlü düşünüyorum 4 5 yıl gibiGiriş seviye oled![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
şuan bunu kullanmaktayım alalı 2-3 ay oldu herhangi bir oled-burn olmadı tek - yanı arkadan tam güneş vurunca yansıma yapıyor ama ben parlaklığı fullde kullanmıyorum ve port girişleri kısılmış
eyw ağamİyi ya indirim kovala bence
içinde koruma yazılımları var pixel orbiting,taskbar dimmer, boundary dimmer logo protection vs bende alırken şüpheyle yaklaştım ama tabii ki sizin kararınızevet baktımda pek işimi görcek seviyede değil gibi yükseklik ayarlı yapmam lazım belli başlı koruma yazılımları ve en önemlisi garantisi iy olması lazım 2 3 ayda bişey olcağını sanmıyorum ama ben alırken 1 2 yıllık düşünmüyorum çokdaha uzun ömürlü düşünüyorum 4 5 yıl gibi
eyw ağam
öneri için sağol reis fiyatın göre gerçekten çok iyi monitör giriş seviyesi oled mini led alma niyetim vardı normalde tayfun senin monitörü attıktan sonra oled alma kararım geldi ama almışken birazdaha iyisini alma taraftarıyımiçinde koruma yazılımları var pixel orbiting,taskbar dimmer, boundary dimmer logo protection vs bende alırken şüpheyle yaklaştım ama tabii ki sizin kararınız
Bu arada yükseklik ayarı için ben monitör kolu almanızı öneririm. Monitörden çıkan standlar çok iyi olmuyor genelde premium bir model almadığınız sürece.öneri için sağol reis fiyatın göre gerçekten çok iyi monitör giriş seviyesi oled mini led alma niyetim vardı normalde tayfun senin monitörü attıktan sonra oled alma kararım geldi ama almışken birazdaha iyisini alma taraftarıyım
masada takabilceğim bi kısım yok masanın üst kısmıda var ve monitörün arkasının gelceği kısım kapalı linkini attığım monitörün ayarı yeterli olur yüksek ihtimalBu arada yükseklik ayarı için ben monitör kolu almanızı öneririm. Monitörden çıkan standlar çok iyi olmuyor genelde premium bir model almadığınız sürece.
Tamamdır o zaman hocam iyi forumlar.masada takabilceğim bi kısım yok masanın üst kısmıda var ve monitörün arkasının gelceği kısım kapalı linkini attığım monitörün ayarı yeterli olur yüksek ihtimal