X870 Anakart Pin Sıkıntısı

Vaktin var ise gönder servise bir şansını dene servisten gelecek cevaba göre hareket edersin en azından garantisi varmış .

Ben 0.5 uclu kalem ile düzelmiştim pini uç takar gibi kalemin ucuna sokup hafif hafif düzeltmiştim. Çok narin olmak lazım istersen bi garanti işini dene olmazsa böyle de çözülebilir.

Garantisi var daha 22 ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya her şeyi aldım sistem icin odamı bastan aşağı düzenledim o yüzden süreç uzadı dün işlemci ve ekran kartını takayım dedim bu durumu farkettim çekindim biraz o yüzden sormak istedim
Garantisi varken göndermek daha iyi olabilir. Elim hassastır, hallederim diyorsan kendinde deneyebilirsin.

Belkide vasıfsız pinlerdendir. Anakarttaki tüm pinlerin işlevi yok. Bazıları durmak için duruyor. Eğer vasıfsız pinler büküldüyse sorunsuz çalışma şansıda var

Garantisi varken göndermek daha iyi olabilir. Elim hassastır, hallederim diyorsan kendinde deneyebilirsin.

Belkide vasıfsız pinlerdendir. Anakarttaki tüm pinlerin işlevi yok. Bazıları durmak için duruyor. Eğer vasıfsız pinler büküldüyse sorunsuz çalışma şansıda var

en azından garantiye yollayayım düzeltirebilir gibi duruyor kendim yapmak istemiyorum elim hassas ve bazen titriyo en fazla 1 2 hafta laptoptan devam ederim 20kdan olmayalım simdi BGA yaparlarsada sıkıntı

Vaktin var ise gönder servise bir şansını dene servisten gelecek cevaba göre hareket edersin en azından garantisi varmış .
yani onu deneyeceğim ama kullanıcı hatası diyecekleri için para isteyecekler vereceğim mecbur yapılabilir bir durumsa

Ben 0.5 uclu kalem ile düzelmiştim pini uç takar gibi kalemin ucuna sokup hafif hafif düzeltmiştim. Çok narin olmak lazım istersen bi garanti işini dene olmazsa böyle de çözülebilir.
elim hassas dediğim gibi daha kötü yapıp kırmak istemiyorum kırılırsa geri dönüşü yok direkt soket değişimi olur

İşlemci taktın mı takmadın mı?

İşlemci taktın mı takmadın mı?
önceden 7800x3D takılıydı 9800x3D takacaktım ama pini böyle görünce takmadım sanırım diğerini çıkarırken yamulttuk ya da kasayı taşırken sıvı sogutma çarpmış olabilir

kullanıcı hatası :(

evet zaten kullanıcı hatası olduğunu biliyıorum 4 5k ücret bile isteyebilirler ama en azından tekrardan 20k vermekten iyidir
Yani hocam anakartın kendisine yada işlemciye bir zarar vermeyeceğinin garantisi yok o yüzden en temizi servise gönderip sonucu görmek

Yani hocam anakartın kendisine yada işlemciye bir zarar vermeyeceğinin garantisi yok o yüzden en temizi servise gönderip sonucu görmek
yarın bi şirketimde bilgisayarlardan sorumlu bir arkadaşım bakıcak pin işine kendisi düzeltebileceğini söyledi yapamazsa servis zaten her türlü garanti dışına çıktı

- GÜNCELLEME -
Düzeltmeye çalışırken 1 adet pin kırıldığı için garantiye yolladım soket değişimi gercekleşecek. Servispoint kısmı 1250TL + KDV ücret söyledi.

- GÜNCELLEME -
Düzeltmeye çalışırken 1 adet pin kırıldığı için garantiye yolladım soket değişimi gercekleşecek. Servispoint kısmı 1250TL + KDV ücret söyledi.
Yeni anakart parası vermektense 1500TL vermek gayet iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri