Şu bir haftadır bela peşini bırakmadı gibi, dizemedin bilgisayarı bir türlü. Bu durumların düşükte olsa kısadevre yapıp işlemciyi ve anakartı yakma riski var. 2. elden aldıysan garantisi devam ediyor mu?Merhaba arkadaşlar bugün kasamı toplarken cpu pininin şöyle olduğunu farkettim ve sanki yamulmuş gibi hissettim aşırı derece bir sorun var mı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Garantisi var daha 22 ayŞu bir haftadır bela peşini bırakmadı gibi, dizemedin bilgisayarı bir türlü. Bu durumların düşükte olsa kısadevre yapıp işlemciyi ve anakartı yakma riski var. 2. elden aldıysan garantisi devam ediyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yakabilir dedim ama yüksek ihtimalle ya çalışır ya çalışmaz. Yinede alınacak bu risk mi emin değilim. Fotoğraflardan pinlerin eğiklik durumu tam belli olmuyor.
ya her şeyi aldım sistem icin odamı bastan aşağı düzenledim o yüzden süreç uzadı dün işlemci ve ekran kartını takayım dedim bu durumu farkettim çekindim biraz o yüzden sormak istedimŞu bir haftadır bela peşini bırakmadı gibi, dizemedin bilgisayarı bir türlü. Bu durumların düşükte olsa kısadevre yapıp işlemciyi ve anakartı yakma riski var. 2. elden aldıysan garantisi devam ediyor mu?
Yakabilir dedim ama yüksek ihtimalle ya çalışır ya çalışmaz. Yinede alınacak bu risk mi emin değilim. Fotoğraflardan pinlerin eğiklik durumu tam belli olmuyor.
zaten genelde pin eğilmelerinde kullanıcı hatası diyerek para alıyolar müdahele etmesemde bisi değişmek gibi duruyorElin titremiyorsa toplu iğneyle bir dene, garanti dışı kalır ama haberin olsun sonuçta müdahele ediyosun.
garantisi varsa gönderFotoğraflar
fotoğraflar devamı