X870 Anakart Pin Sıkıntısı

Pluxy

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba arkadaşlar bugün kasamı toplarken cpu pininin şöyle olduğunu farkettim ve sanki yamulmuş gibi hissettim aşırı derece bir sorun var mı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Fotoğraflar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fotoğraflar devamı

Ekler

• Screenshot_20260509_232647_Gallery.webp
    Screenshot_20260509_232647_Gallery.webp
    414.9 KB · Hit: 101
  • Screenshot_20260509_233827_Gallery.webp
    Screenshot_20260509_233827_Gallery.webp
    213.8 KB · Hit: 97
  • Screenshot_20260509_233814_Gallery.webp
    Screenshot_20260509_233814_Gallery.webp
    286.5 KB · Hit: 91
  • Screenshot_20260509_233807_Gallery.webp
    Screenshot_20260509_233807_Gallery.webp
    266.7 KB · Hit: 97
Ben iğneyle 2 defa farklı anakartta düzeltme yaptım ama çok hassas görmek zor eğer sorun yoksa çalışmasında elleme bence sıfır ise servis ile görüş belki ücretsiz soket değişimi yapabilirler

sıfır değil şuan hiç bie şey takmadım öylece duruyor emin olmadığım için

yatmış gibi duruyor o pin

Merhaba arkadaşlar bugün kasamı toplarken cpu pininin şöyle olduğunu farkettim ve sanki yamulmuş gibi hissettim aşırı derece bir sorun var mı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Şu bir haftadır bela peşini bırakmadı gibi, dizemedin bilgisayarı bir türlü. Bu durumların düşükte olsa kısadevre yapıp işlemciyi ve anakartı yakma riski var. 2. elden aldıysan garantisi devam ediyor mu?

Yakabilir dedim ama yüksek ihtimalle ya çalışır ya çalışmaz. Yinede alınacak bu risk mi emin değilim. Fotoğraflardan pinlerin eğiklik durumu tam belli olmuyor.

Şu bir haftadır bela peşini bırakmadı gibi, dizemedin bilgisayarı bir türlü. Bu durumların düşükte olsa kısadevre yapıp işlemciyi ve anakartı yakma riski var. 2. elden aldıysan garantisi devam ediyor mu?

Yakabilir dedim ama yüksek ihtimalle ya çalışır ya çalışmaz. Yinede alınacak bu risk mi emin değilim. Fotoğraflardan pinlerin eğiklik durumu tam belli olmuyor.
Garantisi var daha 22 ay

ya her şeyi aldım sistem icin odamı bastan aşağı düzenledim o yüzden süreç uzadı dün işlemci ve ekran kartını takayım dedim bu durumu farkettim çekindim biraz o yüzden sormak istedim

3 pin kalkmış birisi bayağı kalkmış.

Elin titremiyorsa toplu iğneyle bir dene, garanti dışı kalır ama haberin olsun sonuçta müdahele ediyosun.

Elin titremiyorsa toplu iğneyle bir dene, garanti dışı kalır ama haberin olsun sonuçta müdahele ediyosun.
zaten genelde pin eğilmelerinde kullanıcı hatası diyerek para alıyolar müdahele etmesemde bisi değişmek gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,100
Üyeler
196,894
Son üye
ByBarışk
Geri