Yardım Asus Dual Rtx 2070 Super Evo Oc İçin Termal Pad Önerisi

Xalionis

80+
Reaksiyon skoru
86
Bütçe
5
Merhabalar, kardeşimin kullandığı kartın sanıyorum ki artık hem termal pad'ler hem de termal macunu eskidiği için değişmesi gerekiyor. İnternette 2.0 mm olduğu yazıyor, daha önce değiştiren ve kalınlığını bilen arkadaşlar pad ve termal macun önerisinde bulunabilirlerse sevinirim. PTM 7950 söyleyecek olursanız araştırdım ama satan bir yer bulamadım. MX6 sanırım en iyi tercih olarak görünüyor şu anda. Önerilerinizi bekliyorum.
WhatsApp Image 2026-05-10 at 15.19.24.webp

Merhabalar, kardeşimin kullandığı kartın sanıyorum ki artık hem termal pad'ler hem de termal macunu eskidiği için değişmesi gerekiyor. İnternette 2.0 mm olduğu yazıyor, daha önce değiştiren ve kalınlığını bilen arkadaşlar pad ve termal macun önerisinde bulunabilirlerse sevinirim. PTM 7950 söyleyecek olursanız araştırdım ama satan bir yer bulamadım. MX6 sanırım en iyi tercih olarak görünüyor şu anda. Önerilerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
Hocam fabrika çıkışı koyulan pedler kaç mm önce onu öğren internet üzerinden, fabrikanın koyduğu pedlerden daha kalın ya da daha ince bir pad kullanma. Termal ped konusunda da Thermal Grizzy markasından şaşma. Biraz pahalıdır ancak uzun vadede kafan rahat edecektir

Hocam fabrika çıkışı koyulan pedler kaç mm önce onu öğren internet üzerinden, fabrikanın koyduğu pedlerden daha kalın ya da daha ince bir pad kullanma. Termal ped konusunda da Thermal Grizzy markasından şaşma. Biraz pahalıdır ancak uzun vadede kafan rahat edecektir
2.0mm yazıyor her yerde. Termal Grizzly'nin bu ürünü var yeterli olur mu bilmiyorum boyut olarak. Ayrıca orjinal mi değil mi bilmiyorum. Satıcı direkt Amazon değil. Ayrıca Arctic TP-3 buldum 1mm olarak ama üst üste koyulabiliyormuş.

Geri