Arktek Ak-H610m Eg Intel Lga1700 Ddr4 2499 Tl (Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
616
Bu aralar LGA 1700 olan bir ana kart almak istiyorum, geçen gün donanım arşivinin atmış olduğu intel arc b580'i almıştım bide i5-13400F almayı düşünüyorum şehrimde ikinci el uygun var fakat sizin bir tavsiyeniz var mı intel arc b580 için uyumlu bir işlemci ve ana kart. Var ise tavsiye edicekleriniz ile şekilendirebilirm

Hocam burası yanlış kategori, indirim paylaşılıyor burada soru sorulmuyor.

1778415548161.webp

Konu açarken şu butona tıklarken soldaki yazıyı görmediniz mi?

rekabetçi oynayacaksanız işlemci tabanlı oyunlarda 11-14.nesil i5 işlemciler ile üst düzey anakart almanız gerekir. çok fazla enerji çekiyor. anakart darboğazı yapıyor. bir araştırın bence. Ben olsam r5600 sistem düşünürdüm. 14400f e göre iki katına yakın fps veriyor valorantta

Bu aralar LGA 1700 olan bir ana kart almak istiyorum, geçen gün donanım arşivinin atmış olduğu intel arc b580'i almıştım bide i5-13400F almayı düşünüyorum şehrimde ikinci el uygun var fakat sizin bir tavsiyeniz var mı intel arc b580 için uyumlu bir işlemci ve ana kart. Var ise tavsiye edicekleriniz ile şekilendirebilirm

kartınıza en iyi fiyat performans amd tabanlı setler verir

300-500 daha koy vatan gece indiriminden veya diğer sitelerden sağlam bir msi asus anakart çek bence.

Merhaba sistem toplamaktan pek bir şey anlamam ama canıma tak ettiği için kör de olsa bir şey alacağım artık youtube da gezinirken videosunu gördüm arc b580 li bi sistem topluyordu bazı parçaların linkleri olmadığı için siz değerli ilgili ve bilgili mercilere sormak istedim 25 i geçmeden bir sistem toplayabilir miyim ikinci el olmamak şartıyla. bide intel1000 kuponu bitmiş heralde ekran kartını 11.998 e veriyor yine de alınır mı okey derseniz bodozlama gireceğim

Son düzenleme:

bu videoya bakabilrsin gayet bilgilendirci tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri