Bu Yeşil Forumdan Nefret Ediyorum

Reaksiyon skoru
308
1778429040578.webp

Şu başlıktan niye uyarı verirsinki.

Mesajın içeriğinde bulmuştur bir şeyler sevgili TDK çalışanları...

bu siteyi kullanmak için türk dili ve edebiyatı bölümü okumak gerekir bu bile yetmez bazen tdk'dan bağımsız kuralları olabiliyor bunuda örgütün üst düzey yöneticileri biliyordur ve ansızın sizi gafil yakalayabilirler.

Konu açarken bile detaylı ve dikkatli yazmanı bekliyorlar

"PUBG'de Alınabilecek En Yüksek Performans" şeklinde yazılmadığı için olabilir. Bazı forumlarda ana başlığın her kelimesinin büyük harfle başlaması istenir.

az önce gerçek ismimi girmediğim icin üyelik reddi aldım sanki evleniyoruz yani söylenecek bir sey yok

Her ay aynı muhabbet oluyor. Biri diğer forumu beğenmeyip beğenmeyip konu açıyor🥲.

bu forumun ozetını ben soylıyım arkadaslar. 2023 cıvarları telefonumla ılgılı toplam aynı tarz aynı durum aynı konu baslıklarından 16 konu acmısım hepsınde neredeyse aynı seylerı yazmısım lakin max 2/3 uyarı yemısım veya konum kılıtlenmıs herneyse bu paso aynı konuları acma olayım bıttıkten sonra fazlasıyla yazım hataları yapmısım konu baslıgının bazı kısımlarını '' TeLeFonUm nEdEn FazLa IsInIYO'' tarzında yazmısım ve bu durumlardan ip ban yemısım evet ip ban hıcbır sekılde pc den telden baska bır cıhazdan foruma bırdaha kayıt olamıyorum maılıme uyelıgınız reddedıldı yazıyor bu yesıl renklı forumun admın arkadasla annelerının karnındayken turkce dıl bılgısı kıtaplarıyla beraber dunyaya spawn oldukları ıcın rezalet otesı bır forum ne yaparsan yap zor ban yersın ama yazım yalnısı yapma :D

Diz boyu rezillik ora 1 sene ban yiyom hep açılınca bir konu daha açıyorum 1 sene daha yiyorum noktalama işaretlerinden

Geri