1.85 100Hocam boy kilo kaç
Hocam genelde slim fitler tam bedene göre regular olanlar bi tık rahat kesim oluyo onu bir beden küçük alıyorum tam oluyo banaNormal bedenimde mi söyleyeyim bir beden büyük mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başka telefondan girince oldu benim telefonda olmadı
Lw ya da DeFacto ya kıyasla nasıldır bunun bedeni arkadaş diyor bir tık dar onlara göreHocam genelde slim fitler tam bedene göre regular olanlar bi tık rahat kesim oluyo onu bir beden küçük alıyorum tam oluyo bana
Hocam regular olanın xl ının sana olması lazım ama yinede bel göğüs uzunluğunu söyler misin beden tablosunu vermişlerLC ya da DeFacto ya kıyasla nasıldır bunun bedeni arkadaş diyor bir tık dar onlara göre
Valla hiç ölçmedimHocam regular olanın xl ının sana olması lazım ama yinede bel göğüs uzunluğunu söyler misin beden tablosunu vermişler
Regular kesimde normal bedeninizi aldığınızda dar gelme ihtimali yok hocam. Slim fit alırsanız o belki dar gelebilirLC ya da DeFacto ya kıyasla nasıldır bunun bedeni arkadaş diyor bir tık dar onlara göre
sağ göğüs kısmında küçük bi logomu var nasıl duruyor aceba1500 TL YE 500 TL kuponu kullanıldığında tanesi 274,60 a geliyor.
Markaya ait diğer ürünlerde de indirim var onlara da bakabilirsiniz.