Çözüldü✓ İdareten Forza 6 Low Ayarlarda Gta6lık Laptop Mu Tozlu Ortamda İyi Kasa mı

oricarus

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90000
Herkese iyi forumlar, 9070XTli bi sistem toplayarak 80k+ harcamakla 55kya bi gamegaraj laptop alıp beni birkac yil götürsün diyip gerisini cepte tutmak arasinda kararsızım hem tavsiyelerinizi hazir sistem vs de olur hem de fikirlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum

Herkese iyi forumlar, 9070XTli bi sistem toplayarak 80k+ harcamakla 55kya bi gamegaraj laptop alıp beni birkac yil götürsün diyip gerisini cepte tutmak arasinda kararsızım hem tavsiyelerinizi hazir sistem vs de olur hem de fikirlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum
Masaüstü kur gitsin hocam. Laptop alacaksan da onu adam gibi al. Sıkışık değilsen idarelik alma derim.

Laptop kullanma zorunluluğun yoksa bütçende varsa topla sağlam bir masaüstü pc bitsin gitsin

Bu bütçede 5070Tİ laptop alınabilir ama kasa kuracak yer varken laptopa gerek yok bence

kalanını cebinde tutmayı istiyorsan git 5060 lı ddr5 sistem al 40kya gerisi cebinde kalsın laptoptan daha performanslı olur

Herkese teşekkürler, kasa gibi düşünüyorum artik sagolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri