❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Arkadaşlar klavye geldi bildiğiniz klavye bana güzel geldi forumdaki arkadaşlar üst seviye klavye kullanmaya alışık diye öyle sanmış olabilirler normal klavye işte arkadaşlar ofis klavyesinin ışıklı hali baya sessiz geldi bana red switch den de sessiz ihtiyacı olan birisi varsa hediye edebilirim
Yeni sistem kuruyorum hediye edecekseniz sevinirim:)

Benim klavyede geldi şuana kadar bastiğim tüm tuşlar çalışıyor sadece eski klavyede bileklik vardı bunda olmayınca biraz garip geliyor, gayet güzel klavye.

Bence güzel teklif yaptım, yazdıklarımda herhangi bir yanlış yok. En kötü kargo ücreti 60₺ ödedim nasıl %100 kar ediyorum diyecek. O zaman ben de banane gidip elden alsaydın diye cevap veririm.

1778518681929.webp

hayırlı olsun kulaklıgada bunada katılmadım ihtiyacı olanlar umarım almıştır.

Benim klavyede geldi şuana kadar bastiğim tüm tuşlar çalışıyor sadece eski klavyede bileklik vardı bunda olmayınca biraz garip geliyor, gayet güzel klavye.
bende bi deniyim ya merak ettim..
bende sıkıntı yok

Son düzenleme:
satılmaz diye açtım kullanayaım dedim valla ben beğendim. Basım hissiyatı güzel red switchi andırıyor ses açma kapama tekerleği hoş. Işıklandırma bir sabit yanıyor bir de yanıp sönmeli var başka fonksiyonu yok galiba. Kasanın malzeme kalitesi iyi değil haliyle.

arkadaşlar bu klavyenin sadece numpadin üzerindeki multimedya tuşlarını ve knob kısmını kullanmanın bir yolu var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri