Teşekkür ederim deneyip göreceğim artık.hayirli olsun inşaallah iyi bir koltuktur ilk defa gördüm hawk falandır diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim deneyip göreceğim artık.hayirli olsun inşaallah iyi bir koltuktur ilk defa gördüm hawk falandır diye düşünmüştüm
xdrive da denedim geçerli olmadıBunu aldım hocam.Cybeart Game of Thrones House Stark PU Deri 4D Hafızalı Yastık Ergonomik Oyuncu Koltuğu Gri : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Cybeart Game of Thrones House Stark PU Deri 4D Hafızalı Yastık Ergonomik Oyuncu Koltuğu Gri : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.eu
Yeni bir konu açarsanız yardımcı olacaklardır.benim amazon hesabı askıya alınmış kurtarmayı bilen var mı ya ?
Şans meselesi hocam yapıcak bişey yok.Bak ya alacağım şeyi Amazon 5000 den 6799₺ yapmış.
Sonra da kupon veriyor.
Depodan ekmek çıkmayınca piyasayı ele almaya karar vermiş adam @AydiSadece mobilde geçer, ödeme adımına gelip "Hediye kartı, kupon veya promosyon kodu kullanın" kısmına tıklayıp aşağıdaki kuponlardan birini kullanabilirsiniz.
5.000/750₺: AMAZON750
10.000/1.000₺: AMZN1000
15.000/1.500₺: AMZN1500
Elektronik'te geçmiyor 7500F işlemcide ve Amazon satıcılı anakartta denedim olmadı.