Son 3 ayda harcama yapmak şartı varmıl bende de sms gelmedi çözümü bilenler yardımcı olabilirse sevinirim"katıldınız" yazıyor ama sms gelmedi. nedenini bilen var mı?
Lunada da bazen fena oyunlar vermiyor. Sonuçta bedavaSadece Amazon prime video için yine alınır![]()
Oyun kısmi kapanıyor denmişti aylardır bakmıyorum orayaLunada da bazen fena oyunlar vermiyor. Sonuçta bedava
amazon gaming kapandı ama luna olarak devam ediyor hocamOyun kısmi kapanıyor denmişti aylardır bakmıyorum oraya
Tşkler bakarım bir ara olmazsa.amazon gaming kapandı ama luna olarak devam ediyor hocam
kampanya koşullarında yazmıyor harcama şartı vsSon 3 ayda harcama yapmak şartı varmıl bende de sms gelmedi çözümü bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
Yazıyor son 3 ayda harcama işlemi gerekliymiş ama kampanya katıldıktan sonra harcama yapsak oluyor mu bilmiyorumkampanya koşullarında yazmıyor harcama şartı vs
gözden kaçırmışım hocam pardonYazıyor son 3 ayda harcama işlemi gerekliymiş ama kampanya katıldıktan sonra harcama yapsak oluyor mu bilmiyorum
Ben de sonradan farkettim önce farketseydim katıl demezdimgözden kaçırmışım hocam pardon