rest21
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 10000
İyi forumlar, Genel olarak FPS oyunları oynuyorum, performans tarafında bir sorunum yok CS’de 500-600 FPS alıyorum. Şu an kullandığım monitör BenQ MOBIUZ EX240 165 Hz IPS.
BÜTÇE : 10K
Aklımda Fast IPS panel, 240 Hz – 360 Hz civarı sahip bir monitör almak var. Hoparlör olması ve VESA desteği benim için önemli. 24 inç veya 24.5 inç düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucunda birkaç model buldum fakat karar veremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca sizin önerebileceğiniz model var mı
www.vatanbilgisayar.com
www.gaming.gen.tr
BÜTÇE : 10K
Aklımda Fast IPS panel, 240 Hz – 360 Hz civarı sahip bir monitör almak var. Hoparlör olması ve VESA desteği benim için önemli. 24 inç veya 24.5 inç düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucunda birkaç model buldum fakat karar veremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca sizin önerebileceğiniz model var mı
ASUS 24,5" TUF GAMING VG259QMRL5A 0.3Ms 310Hz FHD IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" TUF GAMING VG259QMRL5A 0.3Ms 310Hz FHD IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell Alienware AW2525HM 24.5 inç Gaming Monitör
NVIDIA G-SYNC Uyumlu, AMD FreeSync Premium ve VESA AdaptiveSync gibi uyarlanabilir senkronizasyon teknolojileri sayesinde oyunlar zahmetsizce akıcı hale gelir.