38k Ekran Kartı Tavsiyesi

Normal şartlarda yok ama acil satanlar oluyor onlar hemen satılıyor iyi takip etmek lazı

Ben şuana kadar (gtx 465 ten bu yana) nvidia kullanıyordum. 9070 xt yle 5070 ti almak arasında kalmıştım. Sırf bu ayarlarını falan sevmem diyerek vatan indirimlerinde 5070 ti aldım. Valla şuan memnunum. Sen tam olarak neleri sevmemiştin amd de.
kral 5070ti para yetse inan bulaşmazdım bu amd stabillik yok adrenalin uygulaması berbat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne ayarıyla cebelleşiyorsun ki? Hiçbir şey yapmadan da gayet güzel kullanılabilecek bir kart
305w çekiyor bunu 230 250 arasına düşürmeye çalışıyorum başka bi çabam yok o bile stabil olmuyor sürekli sıfırlanıyor uygulama varsıyalana her açtığımda ayar yapmam gerekiyoe ayarı yapsrkende sürekli crash yiyiroum

9070xt devam

kral 5070ti para yetse inan bulaşmazdım bu amd stabillik yok adrenalin uygulaması berbat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

305w çekiyor bunu 230 250 arasına düşürmeye çalışıyorum başka bi çabam yok o bile stabil olmuyor sürekli sıfırlanıyor uygulama varsıyalana her açtığımda ayar yapmam gerekiyoe ayarı yapsrkende sürekli crash yiyiroum
Yani tabii AMD savunacak halim yok satış yapıldığı zaman cebime para girmiyor da 6900 xt ile bile ne kadar zamandır sorun yaşamadım ben, düşükten yükselterek uv yapmayı dene. Yüksekten düşürerek değil.

Geri