yapabilirsen 9600x daha iyi olur işlemciBeyler pc topladım ay sonuna kadar bekleyektim normalde şuan alabilirim alıyımmı?? İleride ekran kartını yükseltmeyi süşünüyorum 6000 serisi öıkınca ramide en kısa zamanda yükselticem
7500f alsan daha okey bence satarken 9600ü yorabilirKnk yokki yükseltme seçeneklerinde olan pclerdede kasa ve güç kaynağı dandik
Satma fikrim yok birde iyi işlemci alabilecekken neden kötüsünü alayım 2k farkla 7600 den 9600 veriyor ayrıca hazır sistem olduğu için 7500f seçeneği yok sadece 7600 var başlıyor ileride ekran kartını yükseltirken bitazdaha rahat ettirir diye düşünüyorum7500f alsan daha okey bence satarken 9600ü yorabilir
Ayrıca knk satarken yine ucuz veririm satarım 1,2 knon peşinde koşamam yani7500f alsan daha okey bence satarken 9600ü yorabilir
youtubedan testlerine bi baksana knk sanki fark yok gibi ondan dedimSatma fikrim yok birde iyi işlemci alabilecekken neden kötüsünü alayım 2k farkla 7600 den 9600 veriyor ayrıca hazır sistem olduğu için 7500f seçeneği yok sadece 7600 var başlıyor ileride ekran kartını yükseltirken bitazdaha rahat ettirir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca knk satarken yine ucuz veririm satarım 1,2 knon peşinde koşamam yani
İlk pc mi adım gitti krall eywyoutubedan testlerine bi baksana knk sanki fark yok gibi ondan dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/8226...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Şunu al bence daha iyi Ssd yi lexar nq790 1tb yap kasayı xpg valor 750w yapıp alabilirsin çok sağlam olur bence
hayırlı olsun hocamİlk pc mi adım gitti krall eyw![]()