Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,455
Güvendiğin bir bilgisayarcı varsa toplatabilirsin o zaman veya kendim hallederim dersen bilemem yaniŞey bulunduğum ilde vatan bilgisayar yok
Güvendiğin bir bilgisayarcı varsa toplatabilirsin o zaman veya kendim hallederim dersen bilemem yaniŞey bulunduğum ilde vatan bilgisayar yok
Ram indirimini sistemle yapacaklardı çok yanlış değerlendirme yaptılar benceBı yanında 32gb ram olayı uff
Neyin ucreti, montaj sorarsan beleşşUcret?
Gecen hafta sonu aynisi itopyaya 45 den gelmisti hafta sonu beklemek mantikli olabilirStok gözüküyor ihtiyacı olan değerlendirsin
o 225f ve 512 ssdGecen hafta sonu aynisi itopyaya 45 den gelmisti hafta sonu beklemek mantikli olabilir
Belki bayramdaalmakla almmak arasında karasız kaldım
acaba 5070 li sistem beklemeye değermi örnek 55k 56k düşerse direk yapıştırcam o fiyat bandına inermi onu bilemedim
uzun zamandır 55 bandında 5070 li sistem bekliyorum ama 5060 ti 16 gözümü kamaştırıyorBelki bayramda
Globalde 2 hafta once 5060ti fiyatlari yuzde 10 dustu. Muhtemelen 1 ay icinde 5070 lerde de indirim geliralmakla almmak arasında karasız kaldım
acaba 5070 li sistem beklemeye değermi örnek 55k 56k düşerse direk yapıştırcam o fiyat bandına inermi onu bilemedim
Kendimiz toplasak kaça geliyo hocam.