beyazı sararıyordu diye hatırlıyorumBeyazı olsa alırdım ya.
beyazı sararıyordu diye hatırlıyorumBeyazı olsa alırdım ya.
Vade farksız 6 var mıBen aldım teşekkür ederim.
Maximum 3 taksit 2500/250₺ maxipuan veriyor.
ATK A9 Ultimate kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum ama bu fiyata bu da alınabilir.arkadaşlar sizce 2k .2.5k ya cin malı ürünler almakmı yoksa kredi kartından tek seferde bunu alıp kullanmakmı
Maalesef ben de baktım da 3 hepVade farksız 6 var mı![]()
reis işte bu urunler iphone gibi 2.eldede cok degerli ondan kafam karışıyorATK A9 Ultimate kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum ama bu fiyata bu da alınabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef ben de baktım da 3 hep
Hocam ürün ismi olarak lightspeed yazıyor ama görsel düz superlight 2 görseli.Ürüne özel kuponlarda 200 Liralık kuponu aktif edin. Başlıktaki fiyata düşecektir, neredeyse son 6 ayın en düşük fiyatına geliyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir güzel fiyat.
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İncelemesi:
![]()
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Review
The Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 is a wireless gaming mouse and a continuation of Logitech's G PRO X SUPERLIGHT lineup. It looks nearly identical to its predece...www.rtings.com
Yorumlarda da normal GPX2 fotoğrafları var.Hocam ürün ismi olarak lightspeed yazıyor ama görsel düz superlight 2 görseli.
Hiç gerek yok bunlara, 3100 TL'ye ikinci el aldım, yazılımı için para verdim, 8000 hz takıntın filan yoksa 1.5k'ya atk a9 al geç, markaya para veriyoruz, ergonomiye dikkat et yeter.arkadaşlar sizce 2k .2.5k ya cin malı ürünler almakmı yoksa kredi kartından tek seferde bunu alıp kullanmakmı
Razer viper v3 pro yerine alınır mı?Bir ay önce 5600den konusunu açtım bedava