o fiyatlara yok malesef3k bütçem var monitör onere bilirmisiniz ips olsun yeterli 144hz veya ustu okeydir
Hmm denk gelse iyi olurdu neyse teşekürlero fiyatlara yok malesef
Bende hepsi buradada 3900 e gordum indirim kodu isi fazla bilmiyom ama varsa alirim onuBütçeni bir tık arttırıp, indirim, indirim kodu vs denk düşürüp ktc h25t7 bakman iyi olur.
Bende bu var 4kya çıkarsan güzel gerçektenBende hepsi buradada 3900 e gordum indirim kodu isi fazla bilmiyom ama varsa alirim onu
Ekranı güzelmişte asansör fln yok sanırım olsa iyi olurduBende bu var 4kya çıkarsan güzel gerçekten
![]()
Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3200S ITOPYA'dawww.itopya.com
Fazeon istiyorsan asansör ktc/philips seçersen panel almış olursunEkranı güzelmişte asansör fln yok sanırım olsa iyi olurdu
Ktc de genelde oluyodu ktc düşünüyorumFazeon istiyorsan asansör ktc/philips seçersen panel almış olursun
Ben ktcyi bilmiyorum iyi deniyor belki daha iyidir ama artı olarak hoparlör istiyorsan philips alKtc de genelde oluyodu ktc düşünüyorum
ktc h25t7 uyguna bulursam bunu alcam
Duzenleme : Pardon bundada yokmus asansör senin atdiginmi iyi su ktc mi