Yeni Telefona Geçtim Nelere Dikkat Etmeliyim?

Arkadaşlar güncelleme; ne 17 pro ne de 17 pro max Antalya Lara bölgesinde neredeyse hiçbir mağazada stok kalmamış 1.5 saat boyunca aradım telefonu yine de bulamadım stok bekliyorum :D Belki hayırlısı budur

Yani Pro modele cidden ihtiyacın olacak bir kullanımın varsa alabilirsin ama normal kullanıcı için düz 17 her türlü daha mantıklı bence, cebinden 35K az çıkar ve benzer deneyim alırsın. Özellikle de alacağın cihazın pahalılığı konusunda bu kadar endişeliysen daha mantıklı olur bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil konusunda aynı şekilde düşünüyorum, zaten bir pil en kötü kullanımla bile 3 sene gider bu kadar önlem onu maksimum 4 sene civarına çıkarırsa çıkarabilir o fark da çok kritik değil bence, pil değişimi orijinal servisinde bile 5K yani 3. senenin sonu gibi iyice ölmeye başlayınca kendi servisinde değiştirir 3 sene de yeni pili kullanırım 6 sene sonra zaten cihazla işim kalmaz takasa falan veririm.

Ben pil sağlığı için %75 bandına kadar kullanılır diye düşünüyorum zaten %65-70 civarına kadar pil tamamen ölmüyor iş görüyor ama bazısı %85 de falan değiştirmek isteyebilir o zaman daha sık değiştirmek gerekir.
2 yıl Xiaomi Note 13 pro plus 5g kullandım pil konusunda sıfır dikkat hiç önemsemedim pil sağlığıni sağlık şuanda %86 orjinal adaptör ve ara ara 120w turbo kullandım. Batarya 630 döngüde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl Xiaomi Note 13 pro plus 5g kullandım pil konusunda sıfır dikkat hiç önemsemedim pil sağlığıni sağlık şuanda %86 orjinal adaptör ve ara ara 120w turbo kullandım. Batarya 630 döngüde.
Bataryayı sömüren Fiio ka11 dac kullanıyorum şarj döngümü ekstra arttırıyor.

Geri