Msi Mag 274qpf X30mv 21.669 Tl

arda505

80+
Reaksiyon skoru
112
Son düzenleme:
Kaç Zone acaba 🤔
1152

Toplam local dimming zones dan önce yani daha önemli olan konu uygulanan algoritması, yanlış anlaşılmasın söylediğin de önemli ama başka kriterleri de var.

Kaç Zone acaba 🤔
1778767673306.webp

bu sorunlu seri mi acaba

İnanamıyorum bu ürünü bekliyorum aylardır çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışında 350 dolar civarında bu fiyata mantıklı mı bilemedim epey heyecan oluşturdu forumdan Tayfun hoca olsa iyiydi fakat askere gitti sanırım

İnanamıyorum bu ürünü bekliyorum aylardır çok teşekkürler

Yurt dışında 350 dolar civarında bu fiyata mantıklı mı bilemedim epey heyecan oluşturdu forumdan Tayfun hoca olsa iyiydi fakat askere gitti sanırım
Bize gelmesi için geç bile kalındı ama ürün dışarda da stoklarda zor bulunuyordu.

Yok daha gitmedi döner konuya

@Hardiel

Liste fiyatında belirlenen rakamlarda zaten birbirlerine yaklaştılar iyice son dönemlerde.

Oled VA MiniLED Lcd benzer yakın ücretlendirmeleri görüyoruz.

Son düzenleme:
Sizce bu fiyata alınır mı yoksa düşmesi olası mı aciliyetim yok fakat bu modeli istiyorum değerlendirilebilir mi

Hepsiburadaya da Techburada ve Beta Plus stok girmiş fakat gaminggen de yok fakat orda fiyatlar 23ün üzerinde

Son düzenleme:
Sizce bu fiyata alınır mı yoksa düşmesi olası mı aciliyetim yok fakat bu modeli istiyorum değerlendirilebilir mi

Hepsiburadaya da Techburada ve Beta Plus stok girmiş fakat gaminggen de yok fakat orda fiyatlar 23ün üzerinde
Düşmez heralde stok sıkıntısı var modelin

newegg de 320 dolara satılıyor bu ürün, şu an bizimkiler büyük karla satıyor yakın zamanda fiyat düşecektir, birbirlerine fiyat kırıp. stok sıkıntısıda yok, Türkiyeye bugün girdi sadece. Stoğuna girenler listelemesini yapsın haftaya 19.999 gibi oturur.

İnşallah düşer diyelim

Bhphotovideo ile OverClockers Uk sitelerinde uzun süre boyunca Special Order ile Pre Order statüsünde kaldı stok sıkıntısı birinde hala aynı diğerinde ise stoklar arttı bu şekilde devam ediyor.

Türkiyeye ürünler genel olarak stoğa bu iki sitenin listelenmesinin ardından bir süre sonra geliyor takip edebilirsiniz yeni gelecek modeller için.

Geri