Vatanın Bu Sistemi Alınır mı??

zycorex

80+
Reaksiyon skoru
3

Uzun zamandır 5070'li sistem bakıyorumda bugün vatan şöyle bir indirim yapmış sistem bileşenleriyle çok ilgim olmadığı için size soruyorum bu sistem alınır mı? sistemi tek tek topladım 80k civarı yapıyor

sistem genel olarak yenir güzel fakat 9070 XT alırsan ileride daha rahat edersin Nvidiacı değilsen tabii
sakın 5060 ti 16gb diye onu alma 128 bit olduğu için ileride 2k da 60 fbs lerde sürünürsün
5070 ile 5060 ti farkı direkt segment farkı vrama aldanma Dlss - Frame gen ile zaten herşeyi yatıştırıyorlar 5070 gayet mantıklı

sistem genel olarak yenir güzel fakat 9070 XT alırsan ileride daha rahat edersin Nvidiacı değilsen tabii
sakın 5060 ti 16gb diye onu alma 128 bit olduğu için ileride 2k da 60 fbs lerde sürünürsün
5070 ile 5060 ti farkı direkt segment farkı vrama aldanma Dlss - Frame gen ile zaten herşeyi yatıştırıyorlar 5070 gayet mantıklı
hocam amd ekran kartlarına nedense hiç sıcak yaklaşamıyorum çok kararsızım zaten 9070xt ile 5070 arasında. Bazıları övüyor bazıları sövüyor amd ekran kartlarına ilerde bişey yaşarsam diye korkuyorum

endişeni cok iyi anlıyorum bende yaşıyordum evet amd kartlar nazlıdır bu doğru fakat öyle her oyuna girince crash veren türden değil
rx 9000 serisi zaten daha optimize bence kafan rahat olsun ram oc işlemci oc (overclock) gibi işlere girişmessen rx 9070 XT gibi amd nin en cok önem verdiği bu kartın seni üzeceğini sanmıyorum ama ekstrem bir endişen varsa 5070 alırsın ama performanstan kaybedersin söyliyeyim

Geri