❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

1080p oynamak için alacaklar varsa, darboğaz yapıyor bu işlemci ile sanırım. Dikkatli olun. Rekabetçi(FPS) odaklı Valorant, Cs gibi istediğiniz performansı alamayabilirsiniz bu işlemci ile.

evet doğru diyorsun dün 5060 ti 16 gb 245kf li sistem gelmişti ama onunda anakart ve rami biraz kötüydü ama yinede iyi bir paketti 50 bin tl ye vatanda bende bu sabah görmüştüm karar verememiştim karar veremediğim için stoklar tükendi oyüzden baya üzüldüm İnşAllah bu iptal olmaz
satın aldınız mı siz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080p oynamak için alacaklar varsa, darboğaz yapıyor bu işlemci ile sanırım. Dikkatli olun. Rekabetçi(FPS) odaklı Valorant, Cs gibi istediğiniz performansı alamayabilirsiniz bu işlemci ile.
ilerleyen dönemde 7800x3d yapıcamben

Hocam ben LoL ve world of tanks oynayacağım darboğaz yapar mı

Yok ya ben vazgeçtim 2k monitör alma imkanım yok ekran kartı hiç olur elimde. Alanlara hayırlı olsun

Hocam ben LoL ve world of tanks oynayacağım darboğaz yapar mı
Bence 1080p oyunların tamamında yapıyor. Mesela 400 Fps alıyorsun fakat gözle görülecek şekilde 300 fps saniyelik düştüğü oluyor. Lol gibi eski oyunlar da özellikle yaşanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bu şekilde almaya karar verdiyseniz, 2k oynamak için güzel bir monitör de almanız lazım. Sadece 1080p rekabetçi takılacaksanız eğer işlemciyi yenilemeniz şart olacak.

hocam benim ekranım 1080p 240hz valorant fifa tarzı oyunlar oynuyorum kesin darboğaz yapar mı veya 5070le de darboğaz yapar mı? 9070xt aldığımı düşünürsek virtual super resolution ile 2k yaptığımda bu sorun çözülebilir mi? ya da benzer fiyattaki 5060ti a mı bakmam gerekir

Vento VG12AL 850w ve GamePower Warcry Ravora 850W arasi kaldim gamepower görünüşü daha hosuma gitdi onu aliyom

2k monitörüm yok ama video edit için tavsiye eder misiniz ilerleyenn zamanlarda rami 32gb,işlemciyi de 7800x3d yapma düşüncem var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri