AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Hayırlısı olsun hocam ilk defa böyle bir durum gördüm. Tekrar mail ile iletişime geçin isterseniz tecpro ile dahs detaylı bilgi almaya çalışın
Merhaba AOC 24G2SPU/BK modelinde 2.5 yılın ardından garanti süresinin bitmesine 3.5 ay falan kala monitör komple bozuldu panel arızasından. Ekranda nerdeyse 1.5 2 yıldır duran bi küçük çizik var fakat görüntüye falan hiç etki etmediği için çok umursamamıştım. Garantiye yollayacağım fakat bir etkisi olur mu?

2 mayısta tecpro servise verdiğim AOC 27G2SP/BK cihazım için bugün (14 mayıs) değişim talebi geldi. Değişim modeli : 27G4HA , ne yapmalıyım sizce önerilerinize açığım.
27G4HA Modelini 14 mayıs tarihinde önerdiler, 25 mayıs tarihinde de 27G4ZR modelini önerdiler ve kabul ettim. Bugün 27G4ZR modelini teslim aldım ve kurulumunu yaptım. 02.05.2026 tarihinde Tecpro servisine bıraktığım ve 11.06.2026 tarihinde teslim aldığım ürün için süreç tamamlanmış oldu.

27G4HA Modelini 14 mayıs tarihinde önerdiler, 25 mayıs tarihinde de 27G4ZR modelini önerdiler ve kabul ettim. Bugün 27G4ZR modelini teslim aldım ve kurulumunu yaptım. 02.05.2026 tarihinde Tecpro servisine bıraktığım ve 11.06.2026 tarihinde teslim aldığım ürün için süreç tamamlanmış oldu.
Hayırlı olsun güzel bir upgrade olmus sizin adınıza. Aoc'un bu serisi panda markasının kronik bir panelini kullanıyordu 20 sayfa yazı yazılmıs sasırmadım. Aldığınız modelin panelini araştırın, panda ise aynı sorunlar tekrar edebilir.

Geri